2777
2789
عنوان

قیمت سیسمونی تو تهران چقد خوبه

154 بازدید | 12 پست

تو رشت از چندتا مغازه پرسیدیم سرویس کالسکه و کریر و روروئک و ساک بچه رو میدادن 1700 تا 2 میلیون. خواهرم رفت تهران همون سرویسی که من دیدم 1800 بود اون خرید 1250 تازه فروشنده تخفیفم داد 1200 حساب کرد. عالیه خدایی

بروانبارآقابزرگ توتهران قیمتاش عالیه

آدرس میدی عزیزم 🙏

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرس میدی عزیزم 🙏

اگه تل داری تو تل بزن سیسمونی آقابزرگ

اینم 

آدرس جدید فروشگاه سیسمونی آقابزرگ 

😍😍😍

⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️

خيابان شهيدرجايى

بعدازبيمارستان هفت تیر نرسیده 

به باقرشهر-سه راه ترانسفو-سمت چپ- داخل بازار آرین ، 

فروشگاه سیسمونی آقابزرگ  

55224749          55224750                                              کانال تلگرام سیسمونی آقا بزرگ                 

https://t.me/aghabozorg20                          

09127359927گلستان 

09129282418محمدزاده

ساعت کاری ۹ صبح الی  ۱۹/۳۰ شب 

فقط و فقط دوشنبه ها و تعطیلات رسمی فروشگاه تعطیل میباشد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اگه تل داری تو تل بزن سیسمونی آقابزرگ اینم  آدرس جدید فروشگاه سیسمونی آقابزرگ  😍 ...

مرسی عزیزم 😍

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد