2777
2789

این کاربری دوممه

سه تا تاپیک زدم تاالان کلی بهم تیکه پروندید

هه بزار از یک ساعت از عضو شدنت بگذره

هه تو فیکی

هه فوری اومدی تاپیک زدی

هه این پسره خودشو دختر جا زده

خواهران/برادران گلم اینقد بیکارید که میشینید عضویت و تایم تاپیک گذاری کاربران دیگه رو در میارید و توهین میکنید بهشون؟

دخالت_ممنوع🚫#  

تاپیک قبلیم که ترکید رو دوباره میزارم⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵

دوستان اینجا کسی اطلاعی از این کار داره؟

انتشاراتی ها کتاب هاشون رو با چند درصد تخفیف به خریداران عمده کتاب میفروشن؟

برای خرید عمده #مستقیما‍ از خود انتشاراتی باید مجوز داشت؟

قرار دادی که بسته میشه به چه صورته 

توضیح میدین لطفا؟؟؟؟

پ.ن: کلام اخر هم اینکه بنده دخترم و باور کردن یا نکردن شما به هیچ وجههههههه به من مربوط نیست‌. اونقدر بیکار نیستم بیام واسه تک تک کسایی که به خودشونم‌شک دارن اثبات بدم که دخترم.

هر که خود داند و خدای خودش که چه افکار خبیثی‌ست در کجای سرش!

ترکوندن_ممنوع#  

چه خشنی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تاپیکت درمورد انتشارات بود چرا باید بترکوننت یا بهت توهین کنن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بیخیالشون

من که به شخصه وقتی عضو شدم صرفا برا این بود که سوال داشتم و لازم بود جوابش رو بدونم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚