2777
2789
عنوان

چیکار کنم بهم شک کنه

665 بازدید | 41 پست

سلام

بچه ها لطفا دلیلش رو نپرسید چون جریانش خیلی طولانیه 

من یکیو دوسش دارم اما میخوام بهم شک کنه با اینکه با کسی هم نیستم 

از بابت یه موضوعی دلم ازش خیلی پره و باید حتما اینکارو کنم  حس میکنم یه جور انتقامه حداقل شاید دلم خنک شه

اما نه در حدی که رابطه کات شه فقط میخوام بهم شک کنه

اولشم میخوام خودمو وابسته بهش نشون بدم هی سعی کنم به قولی بچسبم بهش پیگیرش باشم بعدش کم کم سرد شم جوری که خودش متوجه تغییر رفتارم بشه

اگه کسی تو شرایط من بوده لطفا نظر بده نیاید نصیحت و اینا کنید چون از چیزی خبر ندارید

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فیلم ترکیه که کاری کنی بهت شک کنه، بعد بری تو بغلش بگی اینها همه الکی بود و من برای انتقام این کار رو کردم. یا کامل کات کن، یا بشین سر جات ،

شور همه چیز رو در اوردین 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خودتو زیر سوال ببری تا  اونو بچزونی 

نکن این کارو تا اخرش تا اونجایی که باهاشی با پاکی و رو راستی و بی منت ادامه بده مطمئن باش تویی که نفع میکنی

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
من متوجه نمیشم چرا میخوای همچین کاری کنی😐 اگه دوسش داری که گند نزن با این حرکت بچگانت  میخوا ...

چون اون بهم یه دروغی گفته و حس خیلی بدی دارم

واقعا حالم  خوب نیس

میخوام تلافی کنم 

دوسش دارم نمیتونم ترکش کنم ولی قلبمم شکسته

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مگه فیلم ترکیه که کاری کنی بهت شک کنه، بعد بری تو بغلش بگی اینها همه الکی بود و من برای انتقام این ک ...

چ ربطی داره؟

خوشت نمیاد نیا تو تاپیک از چیزیم خبر نداری الکی نظر نده

لابد مجبورم که اینکارو کنم وگرنه نه من ادم دروغگویی هستم نه اهل خیانتم

بااین کار دیگه براش اون آدم سابق نمیشی هیچوقت

اونم برا من اون ادم سابق نیس

واقعا دلم شکسته و نمیدونم باید چیکار کنم

بخاطر دروغی که اون بهم گفت من به این روز افتادم

نه میتونم ترکش کنم 

نه میتونم یه جا راحت بشینم و چشم ببندم روی همه چی

اگه میخوای از دستش بدی این کاروبکن

نمیخوام در حدی باشه که رابطه کات شه

فقط میخوام بهم شک کنه متوجه تغییر رفتارم بشه

چ ربطی داره؟ خوشت نمیاد نیا تو تاپیک از چیزیم خبر نداری الکی نظر نده لابد مجبورم که اینکارو کنم وگ ...

مگه من گفتم دروع میگی دارم میگم کارت اشتباهه. واقعیت با فیلم فرق میکنه. تو حالا کاری کردی که بهت شک کرد .اونوقت چطوری میخوای جمعش کنی، گیریم بخشیدت، تمام. بعد فردا ا هر مشکلی همین رو میزنه تو سرت. 

حرف تو هم راسته من نباید جواب میدادم. چون مشخصه که ادم انتقاد پذیری نیستی و زود و الکی از کوره در میری. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مگه من گفتم دروع میگیم دارم میگم کارت اشتباهه. واقعیت با فیلم فرق میکنه. تو حالا کاری کردی که بهت شک ...

چ ربطی به انتقاد داره؟

من الان در شرایطی نیستم که بخوام همه چیو توضیح بدم

اون بهم یه دروغی گفته و من بخاطر اون دروغ و کاری که کرده زندگیم بهم ریخته 

از طرفی نمیتونم ترکش کنم

از طرفی هم این موضوع برام قابل هضم نیس دلم میخواد بفهمه که چ حس بدیه بفهمه که با من چیکار کرده