2777
2789

آمار مبتلا و فوتی کرونا توی شهر شما با آمارهای رسمی که اعلام میشه همخوانی داره؟ یعنی واقعا روند مبتلا و فوتی ها همینقدر دقیق و منظم نزولیه؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قدر دقیق نمیدونم ولی اره نزولیه ولی اینجور ک همه ریختن بیرون تا دوهفته دیگه قطعاااا صعودی میشه ...

آخه تعطیلات نوروز هم که خیلی از مردم مسافرت رفتن میگفتن دو هفته دیگه نتیجه‌ی مسافرت ها معلوم میشه و فاجعه رخ میده

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بله من سه نفر از اعضای درجه یکم  تو کادر درمانن. نزولی شده بود بخاطر رعایت تو عید. 

ولی الان داره صعودی میشه چون مردم قرنطینه رو بیخیال شدن متاسفانه... 

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
صعودیه  آمارا درست نیست آمار شهرای بزرگ رو دستکاری میکنن

شما کادر درمانید گلم؟

آخه تعطیلات نوروز هم که خیلی از مردم مسافرت رفتن میگفتن دو هفته دیگه نتیجه‌ی مسافرت ها معلوم میشه و ...

الان همه بیرونن دیگه...  اون موقع با اینهمه سختگیری ب قول شما ملت بیرون بودن الان ک سخت گیریا تموم شده دیگه خودت فکرشو بکن... 

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
اسم کاربریت یعنی چه

با من بودید گلم؟

با من بودید گلم؟

تو تاپیک تو با کی میتونم باشم

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین