2777
2789
عنوان

دوستای گلم بیاین کارتون دارم😍😍

120 بازدید | 8 پست

بچها داستان ازاین قراره ک داداشم توی اینستا برای پیج لباس عکسشو فرستاده و اونطرفم گفته باید کلیپ عکس از خودش بفرسته تا ببینه داورا چه نتیجه ای بگیرند.و گفتن اگ فالورات بالای هزار باشه ده امتیاز داره.میشه اگ امکانشو دارید فالوش کنید.هیچ مزاحمتی براتون ایجاد نمیکنه فقط فالوراش میخاد بره بالا.ممنون میشم

اینم پیجشه محمدعرفان منش

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یادم رفت بگم گفته اگ داورا قبول کنند میره ترکیه برای مدل شدن

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باع...قشنگ بنویس اسمو.هزار نفر به این اسم هستن

فک نکنم باشن.

پیجش mohammad erfammnsh

عکس پروفایل اینستاشو بزار..راحت تر پیداش کنیم

باشه

گفتن باید ورزش کنه و شکمش آب کنه