2777
2789
دوستم اسمش رو از رقیه به رها میخواد تغییر بده ثبت احوال گفته باید بری دادگاه ماه دیگه باید بره. خیلی ...

منم یه دوستی داشتم اسمش رقیه بود خودش میگفت بهم بگین بهاره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.عزیزم.وکیل گرفته بود؟

نه عزیزم

اتفاقا با چند تا وکیل ظاهرا خوب صحبت کرده بود اما اونا توی دلشو خالی کرده بودن و پول زیادی میخواستن کارشو انجام بدن در آخر تصمیم گرفت خودش تنها بره دادگاه

جدی؟ میشه لطفا دقیقتر توضیح بدید؟ تهران؟ وکیل داشتن؟

دوست عزیز لا به لای تاپیکا کامنتتونو دیدم برای تغییر نام, من انجام دادم از طریق وکیل تهران , اسمم مذهبی بود. اگر راهنمایی خواستین درخواست بدین 

سلام بچه ها. من بعد از یک سال اومدم تا نتیجه رو بگم که چی شد. دوستم‌رفت دادگاه و خوشبختانه قاضی بدون ...

چه خوب!!! میشه راهنمایی کنی تو دادگاه چی گفتن دوستتون که قاضی مجاب شد؟

دوست عزیز لا به لای تاپیکا کامنتتونو دیدم برای تغییر نام, من انجام دادم از طریق وکیل تهران , اسمم مذ ...

عزیز در مورد وکیلتون و اینکه چطور اقدام کردین میشه راهنمایی کنی لطفا؟!!

عزیز در مورد وکیلتون و اینکه چطور اقدام کردین میشه راهنمایی کنی لطفا؟!!

وکیلم تهران, همه کارا رو خودش انجام داد, من فقط یه برگه امضا کردم و تمام کارای دادگاهو بدون حضور من راحت انجام داد