2777
2789
چه حرفا دختر داییم اسمش فاطمه زهرا بود همین چند روز پیش گذاشتن آتنا یک میلیونم هزینه کردن😒🎈

جدی کجا تا ما هم بریم ۱۰ سال پیش که نشد ولی من از تلاش خسته نمیشم جا شو میگی 

من نه منم نه من منم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تومن برای چی؟ وکیل؟ 

کلا خرجشون🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

جدی کجا تا ما هم بریم ۱۰ سال پیش که نشد ولی من از تلاش خسته نمیشم جا شو میگی 

بیا دادگاه شیراز برات عوض کنن بدرود🎈😁😉😎

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

میشه بگید اسم جدیدتون فراوانیش بیشتر از قبلی بود یا کمتر؟ میشه دقیق تر راهنمایی کنید؟ وکیل داشتید؟

اسمم قدیمی بود خانمای سن بالا هم اسمم زیاد دیدم ولی هم سن خودم ندیدم 

وکیلم نداشتم اصلا وکیل نمیخواد

سلام بچه ها. من بعد از یک سال اومدم تا نتیجه رو بگم که چی شد. دوستم‌رفت دادگاه و خوشبختانه قاضی بدون سوال قبول کرد یک ماه هم صبر کرد تا ثبت احوال به حکم اعتراض بزنه که خداروشکر نزد . بعد مدارک دادگاه رو برد ثبت احوال و شناسنامه جدیدشو گرفت😍 وکیل هم نداشت اما خیلی‌از وکیلا سعی کردن بترسوننش تا ازش پول بگیرن خودشون انجام‌ بدن. به حرف هیچ کس اعتماد نکنید