2777
2789
عنوان

کورتاژ درد داره؟؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 41460 بازدید | 28 پست
بیهوش میکنن. دردم اصلا نداره. یه ماه تا چهل روز بعدش پریود میشی ولی تا چند دوره احتمالا پریودیت شدید ...

واقعا ممنونم از دلگرمیت مهربون

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوش میکنن؟؟قابل تحمله دردش!!

اره بیهوش میکنن وقتی به هوش میای کمی احساس درد تو واژن داری که زیاد نیست. خونریزی هم من همون روز فقط داشتم یادم نیست چند روز بعد پریود شدم من دوبار کورتاژ شدم الانم حامله ام یه دختر هم دارم اصلا نگران نباش. دردش پیش سقط با قرص هیچه

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!
اره بیهوش میکنن وقتی به هوش میای کمی احساس درد تو واژن داری که زیاد نیست. خونریزی هم من همون روز فقط ...

وای واقعا ممنونم از راهنماییت درد دارو دیگ از پا انداخته منو کل بدنم درد می‌کنه ک دیگ درد شکمم حس نمیکنم بین این همه درد....میترسیدم کورتاژ از این بدتر باشه دیگ داشتم ایست قلبی میکردم

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
راستی همون روز هم مرخص میشی

عالیه پس.....خدا نینی هاتو برات نگه داره و زندگی شادی داشته باشین خواهری

وای واقعا ممنونم از راهنماییت درد دارو دیگ از پا انداخته منو کل بدنم درد می‌کنه ک دیگ درد شکمم حس نم ...

من خودم قرص خوردم تمام بدنم لرز میگرفت یعنی یادم میفته روانی میشم. اصلا نگران نباش کورتاژ واقعا راحته من خودم بعد زایمان طبیعی بخاطر موندن جفت کورتاژ شدم خیالت راحت باشه بعد کورتاژ بلافاصله سرپا میشی چند ساعت بعدشم مرخصی

عالیه پس.....خدا نینی هاتو برات نگه داره و زندگی شادی داشته باشین خواهری

مرسی عزیزم ایشالا شما هم یه نی نی سالم به دنیا بیاری و خوشبخت باشی

تشکیل نشدن قلب و توقف رشد😭😭😭

ان شاءالله ک زود جاش با بچه سالم پرشه عزیزم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
انشالله نینیت سالم و سلامت میاد بغلت به لطف خدا و بخاطر شش ماهه کربلا

ان شاءالله عزیزدلم ممنون از دعای قشنگت❤

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
درد نداره من خودم یکم دل درد داشتم بعدش بگو ساکشن کنن کورتاژ نکن ساکشن بهتره

ساکشن چیه؟؟درد نداره؟؟؟بیهوش میکنن؟؟

اره بیهوش میکنن وقتی به هوش میای کمی احساس درد تو واژن داری که زیاد نیست. خونریزی هم من همون روز فقط ...

شما چند وقتت بود کورتاژ شدی؟ انتخابیه که با قرص باشه یا نه؟ اخه من هفته ۱۳ هستم گفتن باید کورتاژ بشم خیلی میترسم نمیدونم قراره با قرص باشه یا بیهوشم میکنن

شما چند وقتت بود کورتاژ شدی؟ انتخابیه که با قرص باشه یا نه؟ اخه من هفته ۱۳ هستم گفتن باید کورتاژ بشم ...

ببخشید من الان پیام شما رو دیدم من دوبار کورتاژ شدم خیلی راحت تر از قرصه توی هر دوشون قبلش قرص خوردم سقط نشد کورتاژ شدم