2777
2789

هرکاری میخوام بکنم پشت سرم میگه اون نمیتونه اون بلد نیست.مثلا میگف نمیتونه بچه داری کنه.درسته اولمه ولی من ازاون باتجربه بهترنگه میدارم.هی از کارام ایراد میگیره.منم عصبی میشم.

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 

چن سالته😕

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

بهش زنگ بزن مستقیم بهش بگو دفه بعد بشنوم پشت سرم حرف زدی جرت میدم تاماااام 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم که حسودی میکنه چون من از اون از خیلی چیزا سرترم.ولی اونقد گفته رو دیگرانم تاثیرگذاشته

بهش زنگ بزن مستقیم بهش بگو دفه بعد بشنوم پشت سرم حرف زدی جرت میدم تاماااام 

اون وقت بدترمیشه میگه پس حرفم حقه

اون وقت بدترمیشه میگه پس حرفم حقه

وا خب چرا بهش اجازه میدی پشت سرت بد بگه

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

والا تو خونه داری بچه داری خیلی من از اون سرترم اون شوهرش چشم دیدنشو نداره از بس شوهررو اذیت میکنه زخم زبون میزنه

وا خب چرا بهش اجازه میدی پشت سرت بد بگه

پشت سرم میگه دا اگ توروم بگه جرش میدم ولی اونم میان میگن بعدقسم میدن میگن نگو بهش ماگفتیم

پشت سرم میگه دا اگ توروم بگه جرش میدم ولی اونم میان میگن بعدقسم میدن میگن نگو بهش ماگفتیم

ای بابا چ اعصاب خوردیه ب شوهرت بگو

من دوتا جاری دارم همه حرفای اطرافیان رو میان بهم میگن اعصابمو میریزن بهم دیگه ازشون بدم اومده که چرا میان میگن اذیتم میکنن

من دوتا جاری دارم همه حرفای اطرافیان رو میان بهم میگن اعصابمو میریزن بهم دیگه ازشون بدم اومده که چرا ...

اره این طوره ولی منم طرفمو بهتر میشناسم

میدونم که حسودی میکنه چون من از اون از خیلی چیزا سرترم.ولی اونقد گفته رو دیگرانم تاثیرگذاشته

بهتر توقعت ازت کمتره...

یک بار خواهرشوهرم در حضور همسر و پدرشوهرم تو دوران عقد گفت همه میگن ستاره غذادرست کردن بلد نیست و کار خونه انجام نمیده خواهر و زنداداشاش انجام میدن..من هم فقط لبخند زدم..

باور کن اون اوایل خونشون صد نفر مهمون داشته باشن تنها زحمت من سالاد درست کردنه و اینا هم تصورشن بی عرضه بودن من بود کلی تشکر میکردن بابت کمکم..

با اینکه الان فهمیدند چه کدبانویی هستم و الان کلی سوال میپرسن ازم درباره غذا من میگم نمیدونم خودتون بهتر بلدید با مهربونی هم میگما😁😁..و هنوز یک نیمرو هم خونشون درست نکردم از بعضی حرفای مزخرف اطرافیان به نفع خودت استفاده کن..