2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4228540/زنان-زیرک-یا-زنان-ساده-دل

من همه چی بلدم همه چی ذاتی ولی مرد پیدا نمیشهههه

یادش به خیر کتاب زنان ونوسی ومردهای مریخی خوندم یا هرکتابی دیرم خیلی بلدمممم

ولی پسرهای الان پسربچه پرتوقع ولوس هستند

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومها من جز مطالعه تجربه هم زیاد دارم  خواهشا قبل احترام توجه و محبت و....ببینید طرف جنبه اش ...

عزیزم اگه اندازه ی محبتت در حد مادربودن نباشه و ب مقدار کافی باشه کسی رم نمیکنه ...

عزیزم اگه اندازه ی محبتت در حد مادربودن نباشه و ب مقدار کافی باشه کسی رم نمیکنه ...

در حد زن بودن 

رم  هم نمیکنه هوس سواستفاده به سرش میزن 

برای من کتاب زنان زیرک خیلی مفیدتر بود:)

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
اتفاقا من زنم اونها دنبال مادرند چون پسربچه اند

دقیقا تو هم نباید اونارو ب خواسته شون برسونی ....

این مطالب هم از کتاب زنان زیرک چند مورد داره به طور خلاصه ...

میخوایدموفق بشین؟به هیچ مردی ذره ای روندین .

شما موفق شدید؟

این توصیه ای که کردم تجربه ی خودم .اینکاری که گفتم نکردم الان بیییییچاره شدم .دراین حدکه مریضم ازدست ...

لطفا مطالب رو بخونید❤

فقط توروحدااین مردارونکنین خداتون باورکنیدتفاوتی بین جنسیت ماواونانیست .التماستون میکنم براجهیزیه و...حمایته بیش ازحدنکنین بزارین بفهمن وظیفه شون چیه .نزارین مردافک کنن برترازمان.

عزیزم خیلی مشتاق بودم بخونم اما انگار تاپیک پاک شده..

عجیبه تاپیکای آموزنده رو حذف میکنن اما تاپیکای بی محتوا و بی فایده هم پربازدیدمیشه هم ماندگار 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
عزیزم خیلی مشتاق بودم بخونم اما انگار تاپیک پاک شده.. عجیبه تاپیکای آموزنده رو حذف میکنن اما تاپیکا ...

لینک خلاصه ی مطالب تو امضام هست