2777
2789
عنوان

یه راهکار خوب واسه چاق شدن بچه ها

222 بازدید | 24 پست

سلام خانومای گل

پسر من الان یک ونیم سالشه

نارس به دنیا اومد و من از همون اول با وزن کم و بی اشتهایی شدیدش دست وپنجه نرم میکردم

تااینکه یکسالش شد و از یه پیج معتبر اینستا سویق سفارش میدادم

انصافا هم دوست داشت و هم بهش میساخت و وزنش خوب بالا میرفت

ولی بعد اومدن کرونا صاحب پیج بخاطر اینکه مشتری هاش کم شده بود قیمت سویق ها رو دو برابر کرد

یعنی بخاطر هر بسته ۳۰۰گرمی ۹۰تومن میگرفت منم دو بسته سفارش دادم که طی دوهفته تموم شد

تااینکه یکی از دوستای خانوادگی بهم گفت اگه آرد سنگک رو تفت بدی کاملا و باشعله کم و بعد سرد شدن بهش پودر چهار مغز و پودر قند اضافه کنی میشه همون سویق

درست کردم و دقیقا همون عطر و طعم رو داشت

و روند وزنگیری پسرمم هم همونطور ادامه داره

البته من سویق رو با یکم کره و آب مخلوط میکنم و بهش میدم

این تاپیک رو هم زدم برای کسایی که به هر دلیلی نمیتونن سویق رو از بیرون تهیه کنن

اللهم صل علی محمد وآل محمد والعجل فرجهم

ممنون مهربون💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

مث کاچی شد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من اصلا سویق نخورد دوست نداشت

عزیزم من انواع سویق رو امتحان کردم تا دیدم پسرم به این سویق علاقه نشون داد

مدلها خیلی متنوعه راجب سویق اما اکقر بچه ها این مدلی رو دوست دارن

عزیزم من انواع سویق رو امتحان کردم تا دیدم پسرم به این سویق علاقه نشون داد مدلها خیلی متنوعه راجب س ...

منم امتحان کردم انواع سویق و سرلاک و ... دوست نداره پودر چهار مغز خالی هم حتی دوست نداره نمی خوره