2777
2789
عنوان

یه راهکار خوب واسه چاق شدن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش با جزئیات بگو چطور درستش کنم لطفا

آرد سنگک (از سنگک پزی ها بخرین)رو داخل دیگ خشک و تمیز با حرارت خیلی کم تفت بدین

(مدت زمان رو نمیگم چون بستگی به جنس دیگ و مقدار آرد داره)

تا زمانی که رنگ آرد تغییر کنه و بوی خوش آرد بو داده شده آشپزخونتون رو پر کنه

بعد از اینکه کاملا سرد شد با کمی پودر قند و پودر مغزیجات و آب جوشیده ولرم مخلوط کنین

سویق آماده است...

*بجای آب میتونین از شیر استفاده کنین

*ببجای پودر قند میتونین عسل یا شیره انگور و خرما استفاده کنین

*میتونین کره یا روغن کنجد اضافه کنین

آرد سنگک (از سنگک پزی ها بخرین)رو داخل دیگ خشک و تمیز با حرارت خیلی کم تفت بدین (مدت زمان رو نمیگم ...

واقعا لطف کردین خیلی ممنون آخه من ز یاد بلد نیستم آشپزی کنم شرمنده

اگه کسی اطلاعاتی درباره ی طلاق داره لطفا کمکم کنه

مرسی عزیزم لطف کردی پسرمنم ۱۵ماهشه بشدت بد غذاست هرغذایی نمیخوره صبحانه ک باید حتما براش حلوا،شعله زرد،فرنی و... درس کنم واقعا ترسم از اینه ک این عادت غذایی بد براش بمونه

حتما امتحان میکنم دوستم🌹🥰

با اجازه اسی🙋‍♂️ خانما کسی هست ک بچه ش بد غذابوده و الان بهتر شده باشه پسرم ۱۵ماهست ب شدت بد غذاست ...

عزیرم من خودم تو بچگی به بدغذایی معروف بودم

جوری که ضرب المثل شده بودم و هرکی بچش غذا نمیخورد میگفتن شده آتاناز دوم

دکتری نمونده بود که منو نبرن و دارویی نمونده بود که تو حلقم نچپونن انواع عرقیجات و دمنوش و دارو گیاهی و شیمیایی خارجی با قیمتای گزاف

مامانم همیشه میگه اگه باپول اون دوا و دکترا برات جهیزیه میخریدم میتونستم همه ی وسایلتو بخرم😥

خلاصه

تااینکه بعد تموم کردن سوم ابتدایی کم کم اشتهای کور شده ی بنده باز شد ...

پسرمم متاسفانه به خودم رفته

باباش تو بچگی قلقلی بوده واسه خودش😭😭

عزیرم من خودم تو بچگی به بدغذایی معروف بودم جوری که ضرب المثل شده بودم و هرکی بچش غذا نمیخورد میگفت ...

وای منم همینطوری بودم تا اینکه من ۵ابتدایی یدفعه ب خودم اومدم ک قدم کوتاست و خوردم و از اونموقه دیگه چاق شدم و قدم ۱۵۰موند و وزنم الان ۵۸😥

پسرم فک کنم ب من رفته فقط دو سه نوع غذا میخوره اصلا قطره اهن و مولتی ویتامین نمیخوره بهش میدم بالا میاره میترسم کمبود ویتامین بگیره،میوه فقط خیار میخوره،غذا هم ک دیگه کلافم کرده چون شیر خشکیه فقط شیرخشک میخام شیرخشکم بهش ندم شاید غذا بخوره اما دلم براش میسوزه😔