2777
2789
عنوان

من به اندامی که میخواستم رسیدم 😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 88 پست

نمیخوره ۱۹ کیلو اضافه بودی 😐کلا چاق نشدی اون بعد زایمان طبیعیه .فقط شکمت دراومده بوده که به خاطر زایمان بوده .همچین گفتی فکر کردم‌هرکول بودی 😃

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوره ۱۹ کیلو اضافه بودی 😐کلا چاق نشدی اون بعد زایمان طبیعیه .فقط شکمت دراومده بوده که به خاطر زا ...

نه جدا شده بودممم 

ببین این مال ده روز بعد زایمانه 

من ۶۰ بودم 

الان نرفتم وزنه ولی خب خیلییی هیکلم برگشته 

بعد اینکه نمیخوره چون استخون بندیم درشته خودش دیگه ریزه میزه نمیشم لاغر بشم

بابا بچه ها اسی که عکس بعدشو نزاشته هنو

میگه شکمش تخت تخت شده و کمرش چال دراورده

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
نه جدا شده بودممم  ببین این مال ده روز بعد زایمانه  من ۶۰ بودم  الان نرفت ...

آخه نه بازوهات چاق شده نا پاهات تو عکس 😐کلا هیکلت بهم نریخته .زنداداشمم عین شما بود هیچ جاش چاق نشد خداروشکر فقط شکمش بود که اونم برگشت .

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
عه بابا بالایی عکس بعده دیگه 😐 جدی معلوم نیس چه لاغر شدم ؟ 😥

مشخص که هست ولی نه به اون غلظتی که گفتی😐

هنوز کلی شکم و پهلو داری که

من فک کردم عکس بالا برا وسطای کاره😂

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم