2777
2789
عنوان

ی سوال درباره دعا و طلسم...

562 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها من خیلی وقته تو زندگیم مشکلات عدیده مالی و ...دارم البته خداروشکر از همسر و خانواده اش کاملا راضیم ....ولی ما از زمانی که ازدواج کردیم مشکلات یکی پس ازدیگری سرمون سرازیر شده...همسرم ورزشکاره انقدر که همه تو همه محافل تعریفش رو میکنن ولی سالهاس که همسرم خودبه خود دچار مشکلات جسمی شد چندین عمل پی در پی داشت این درحالیکه دقیقا ی هفته بعدداز ازدواجمون این مشکلات براش پشت سرهم بارید و ضررهای سنگین مالی طوری که مجبور شد چندتا شغل عوض کنه و اینم بگم واقعا زحمتکش هس و خلاصه دست به طلا میزد خاک میشه...خلاصه بیشتر ازهمه اینکه از اون ادم توانمند و فرز و چابک چیزی نموند حتی دیکه قادر نیس بیشتر از ۱۰ دقه رو پاهاش واسته دکترا هم میگن چیزی نشون نمیده تو ازمایش و عکس وایناش.. خلاصه خسته شدم و تصمیم گرفتم براش سرکتاب بزنم چون واقعا برام حای سوال بود که جرا همش این مسایل براش پیش میاد هر جا که رفتم واسه سرکتاب همه گفتن کسی طلسم سنگینش کردن و اون دعا کم کم تو جسم و رزق و روانش تاثیر گذاشته چندین جای متفاوت سرکتاب گرفتم همه ی حرف زدن خودم اعتقادی نداشتم ولی واسم سواله پس چرا میگن دعا وجود نداره پس دلیل اینکه همه این اشخاص که ی حرف ثابت زدن چیه؟؟؟ یعنی دروغه؟؟خرافاته؟؟گیج شدم....بخدا پس چرا این همه چله گرفتم حل نمیشه...یعنی اینکه گفتن همش درسته ....چرا همه ی حرف زدن بهمون ....بچه ها شما نظری دارید....و بگم که دقیقا همسرم از همون هفته اول ازدواج دچار مشکلات درد جسمی استخوان و خوابیدن کسب و کارش شد نمیدونم دیگه فکرم کار نمیکنه....نمیدونم چیکار باید کنم .....ایا اگه طلسم نیس پس چرا تو این شرایطم و همه اونا ی حرف رو میزنن و اکه نیس دلیلش چیه ؟؟؟

ببخش عزیزان طولانیش کردم لطفا کمکم کنید 🙏😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما براش دعا کردن

چندین جای متفاوت براش سرکتاب گرفتن همه گفتن طلسمش کرده ی زن ....جالبه همه اونا که ار جاهای مختلف براش سرکتاب میزدن ی حرف رو زدن بدون اینکه من چیزی بهشون بگم ....یعنی واقعا هس طلسم؟؟؟

عزیزم ایه ۳۳و۳۵الرحمن رو هفتاد بار ب روی اب بخون  ب نیت رفع بستگی و باطلی سحر و جادو هر بار ک خوندی فوت کن رو اب و بعد خودتو شوهرتو هرکی تو او خونست بخوره بعد بپاش ب تو خونه و لباسهاتون دورو بر خونت محل کار شوهرت مطمننننننننن باش درس میشه

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
عزیزم اعتقاد داشته باش همچین چیزی امکان داره وانجامم میدن .چرا ب همونایی ک سرکتاب باز کردن نگفتی طلس ...

اعتماد ندارم چون همیشه میگن اونجور ادما کلاش و کلاه بردار هستن

چندین جای متفاوت براش سرکتاب گرفتن همه گفتن طلسمش کرده ی زن ....جالبه همه اونا که ار جاهای مختلف برا ...

معلومه ک هست .بماند ک خیلیا کلاهبرداری اینا میکنن .ولی در اصل هست و ممکنه

اگه راه های علمی رو امتحان کردید به نظرم اینارم امتحان کنید، من خودم اعتقاد دارم البته بعد از اینکه دلیل منطقی پیدا نشد، ولی مادربزرگم ی چیزایی دیده ک واقعا وجود داشته، اگرم میخواید برید پیش دعا نویس پیش ی آدم خدا شناسی برید، تحقیق کنید اول

عزیزم ایه ۳۳و۳۵الرحمن رو هفتاد بار ب روی اب بخون  ب نیت رفع بستگی و باطلی سحر و جادو هر بار ک خ ...

عزیزم انقدر دعا میخونم اب از اب تکون نمبخوره ..کلی چله گرفتم....دیگه اخرین چله که همه گفتن برای طلسم و سنگینی و صد در صد خدا باز میکنه مال سوره بقره اس گرفتم فعلا اتفاقی نیفتاده😢

عزیزم انقدر دعا میخونم اب از اب تکون نمبخوره ..کلی چله گرفتم....دیگه اخرین چله که همه گفتن برای طلسم ...

ببین این واسه باطلی سحر هست چله نیست

یبار هم کافیه 

الان ک دو ب شکی پس نخون من چون مطمن بودم گفتم بخونی

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘