2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا خودش یا بچش بیش فعال باشه؟یا اختلال نقص توجه

| مشاهده متن کامل بحث + 6940 بازدید | 65 پست
نه فقط دفعه اول ضربان قلبم رفت بالا که پرانول خوردم

میشه درخواست دوستمو قبول کنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هروقت حس کنم خوردن ریتالین باعث بشه خیلی استرس بگیرم و قلبم تند بزنه خوردم. تجویز پزشک نبود خودم ...

سلام دخترک صحرا خوبی؟ پسر من هنوز ۵ ساله هم نشده، ۲ ماهه مهد میره، بهم گفتن نقص توجه داره. بخاطر کرونا هم که این مدت کمتر بیرون رفتیم و بلد نیست با بچه ها خوب ارتباط بگیره.

خیلی بچه ها رو دوست داره میره بغلشون می کنه و اونا پس میزنن، اینم ناراحت میشه مثلا ماسکشون رو می کشه.  میگن سر کلاس توجه نداره درحالی که روزی که مناسبت خاصی هست و شعری یاد میدن، عصر تو خونه اون شعر رو می خونه. از روی جعبه لگو الگوبرداری می کنه خونه میسازه، بطور خودجوش از روی دکمه های لپ تاپ مشق الفبای انگلیسی نوشته. بچه پرانرژی هست ولی می خواستم چون شما تجربه دارین بپرسم به نظرتون مشکوکه؟

من همین چند روز پیش متوجه شدم که بیش فعالم

و تازه دارم میفهمم تمام رفتارهای عجیبم و احساسی بودن زیاد و هیجان های عجیب برای چی بوده...

و تازه چند روزه کپسول ویاس رو مصرف میکنم

و بی خوابی شدید دارم تو این چند روز

ولی تو این ۳ سال اخیر رسما دیوونه شدم چون هیچ تمرکزی نداشتم و دائما هواسم پرت بود

و سه سال از تحصیلم عقب موندم

و چقدر که بخاطرش سرزنش شدم و درد کشیدم

امیدوارم بهتر بشم

من همیشه تو مدرسه نمیتونسم سرکلاس بشینم، یا هی وول میخوردم یا مثلا دیگه حوصلم سر میرفت ونمیتونسم گوش ...

خودتون چندسالتونه؟بهتر شدین رفتین روانپزشک؟من خودم مشکل تمرکز دارم دخترمم همینطوره

خودتون چندسالتونه؟بهتر شدین رفتین روانپزشک؟من خودم مشکل تمرکز دارم دخترمم همینطوره

من الان ۲۲ سالمه

من دوره درمانمو مثه آدم دنبال نمیکنم که بدونم تاثیرش چطوره، فقط هروقت درس اینا داشتم قرص می‌خوردم 

من الان ۲۲ سالمه من دوره درمانمو مثه آدم دنبال نمیکنم که بدونم تاثیرش چطوره، فقط هروقت درس اینا داش ...

آهان

منم میدونم اگه برم دکتر دورمو کامل نمیکنم

مثل همه ی افراد کم تمرکز که کاریو کامل انجام نمیدن