2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا خودش یا بچش بیش فعال باشه؟یا اختلال نقص توجه

| مشاهده متن کامل بحث + 6940 بازدید | 65 پست
چرا مگه چیکار میکنه؟

دائم دوست داره خريد كنه،ماهي ٤،٥ ميليون خرج ميكنه، يه جا بند نميشه دائم رشته هاي ورزشيشو عوض ميكنه، تو سن بلوغم هست دائم امر و نهي ميكنه صداشو كلفت ميكنه،...

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من خودم کاشون زندگی میکنم، برای تشخیص رفتم تهران، وقتی خاستم نسخمو تمدید کنم کاشون گفت باید دوبا ...

یادم رفت بگم دختر من پرخاشگره و یکم ناسازگاره البته نسبت به قبلنا بهتر شده

تمام هدفم از قبول شدن توی دانشگاه همینه که ب کسایی که بیش فعالن حس خوب بدم، چون من خیلی بهم سخت گذشت

خیلی‌وقتا خودمو سرزنش کردن، خیلی وقتا شنیدم که تنبلم، چرا کارامو تموم‌ نمیکنم

دلم‌میخاد قبول شم تا بهشون بگم میتونن و بهشون کمک کنم و دلگرمی بدم

با دیدن فیلمای توی یویتیوب که علائمشو میگفت بعضی وقتا کریم میگرفت که من چقد اینارو توی خودم میدیدم و همش به خودم میگفتم تو چقد ایراد داری و نمیفهمیدم من فقط متفاوتم و روشم فرق داره

دختر من بیش فعاله فعلا ۸ سالشه مدرسه که میره قرص می خوره تکالیفشو جای خلوت انجام میده و زیاد نمیتونه ...

کودکی چطور بود ؟ 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خودتون یا همسرتون هم فک میکردین این اختلالو داشته باشین؟

نه من و نه همسرم این مشکلو نداشتیم حتی تو فامیل درجه یک هم نداشتیم ولی چون من معلمم و دانش اموز بیش فعال داشتم مشکل دخترمو زود تشخیص دادم

کودکی چطور بود ؟ 

بچه که بود تکانشش ببشتر بود از روی مبلا می پرید وسایلو پرت میکرد اصلا جلوی تلویزیون نمینشست نمی تونست یه جا بشینه و با اسباب بازیش بازی کنه بزرگتر که شد تکانشش کمتر شد ولی اضطراب داره و تو کلاس بدون قرص نمیتونه خوب تمرکز کنه و تکالیفشو کامل انجام بده وقتی می خواد درسشو بخونه یا کاری انجام بده به راحتی حواسش پرت میشه

چند سالتونه؟ ایا فکر میکنین ذهنتون اشفته هست؟ نسبت به بچگیاتون بهتر نشدین؟

۱۹ سال

اکثر اوقات حس میکنم ذهنم آشفتس و نمیتونم رو یه چیز خاص متمرکز شم

تحرکم نسبت به بچگی خیلی کمتر شده، اما همچنان وول میخورم خیلی😁 ولی تمرکز روی درس فرقی نداره

من تا اخر دبستان خیلی خوب بودم‌و همیشه جز تاپ های مدرسه، باهوش بودم اگر تعریف از خود نباشه

ولی راهنمایی که مجبور شدم درس بخونم افت داشتم، دبیرستان بهتر شدم و جز دانش اموزای متوسط رو به بالا ولی سختتر بهم‌میگذشت واسه درس خوندن نسبت به بقیه

اینکه نسبت به این مشکل اگاهی پیدا کردم خیلی کمکم کرد تا بفهمم الان دلیل رفتارم چیه و باید چیکار کنم

ببخشید دیر جواب اینو دادم❤

سلام

شما تحت درمان هستید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

[QUOTE=212136817]کم و بیش اره[/QU

دراروها  عوارضی برای شما نداشتن؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن