بچه ها میشه نطر بدین منو جاریم ۶ سالی میشه قهریم کلا ازاول نمیدونم چیشد والا یه بار توعروسی جواب سلاممو ندادبعد درباره طلاق پدرمادرم تیکه انداخت دعوامون شددد..ولی یه جوریه تاپیارسال که پیام دادم گفتم اشتی و گفت اره یهو گفت به من چه داداسا برن باهم اشتی کنن نمیدونم چش بودوالا باز دعوامون شدد بعد عید همو دیدیم ولی هیچ حرفی نزد باهام البته که منم جلونرفتم ولی به بچه هام عیدی داد نمیدونم والا یه بارپ پیام دادم باز حال و احوا خیلی خوب جواب داد باز یه ساله حرف نزدیم ولی خیلی دوستدارم اشتی کنم نمیدونم شاید من دیوونم
کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد، سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده
سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.