بچه ها میشه نطر بدین منو جاریم ۶ سالی میشه قهریم کلا ازاول نمیدونم چیشد والا یه بار توعروسی جواب سلاممو ندادبعد درباره طلاق پدرمادرم تیکه انداخت دعوامون شددد..ولی یه جوریه تاپیارسال که پیام دادم گفتم اشتی و گفت اره یهو گفت به من چه داداسا برن باهم اشتی کنن نمیدونم چش بودوالا باز دعوامون شدد بعد عید همو دیدیم ولی هیچ حرفی نزد باهام البته که منم جلونرفتم ولی به بچه هام عیدی داد نمیدونم والا یه بارپ پیام دادم باز حال و احوا خیلی خوب جواب داد باز یه ساله حرف نزدیم ولی خیلی دوستدارم اشتی کنم نمیدونم شاید من دیوونم
من اصلا معنی قهر نمیفهمم من خودم ی جاری دارم بندهخدا مشکل روانی دارم بعددچندسال دیدم نمیشه رفت امد کم کرد حرفمونم شد فقط سلام و علیک الانم سالی دوبار من میرم سرسنگین میشینم میام
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
منم اخلاقم جوریه اگه با کسی قهر باشم یا حس کنم کسی ازم ناراحته شب و روز نمیمونه برام و اذیت میشم و همش تو فکرشم.اگه تو هم این مدلی هستی و اذیت میشی برا آرامش خودت هم که شده زنگ بزن.
اشتی کن قهر موندن خوب نیس باهاش خوب رفتار کن ب روی خودتم نیار
میترسم پیام بدم غوعا کنه چون اونبار گفت من پیاما به مادرشوهر نشون دادم شرمم شد بعد گفتم شرمت شد نشون نمیدادی زنگ زده به مادرشوهرم که من بهش گفتم بی حیا