2777
2789
عنوان

همه سختی هات با منه ولی پاش بی افته من میشم هیچکاره تو

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
من مشکلی واسه رسیدگی پسرم ندارم اما هرهزگاهی ب اتفاق کوچیک واسه پسرم میوفته همه جبهه میگیرن مگه کوری ...

دقیقا بخدا.همین امشب بچه گریه پستونک دادم بازم گریه بیدار شده با اخم خب نمیبینی نمیخوره چرا میدی میگم خوابش میاد نق میزنه الان اروم میشه.میگه اره از شانس ما فردا میرم سرکار اینم گریه نمیزاره بخوابیم اونقد دلم گرفت.حالا منم از صبح خدا شاهده بدو ناهار بپز شام بپز ناهار فردای شوهرمو بپز.خونه رو جارو برقی بکش کهنه بچه رو بشور.کمرم داره میشکنه.یه بار نشد شبا بگه دو دیقه بده نگهش دارم.در طول روز اونم وقتایی که کار دارم با کلی ادا نگهش میداره ولی وقتی میخنده بدو بدو میاد .چند شب پیشم دید گریه میکنه پاشد رفت اتاق دیگه.حالا چند روز پیش شوخی میکردیم میگه خدایی نکرده زمانی قرار بر جدایی باشه خودت میری بچه رو نمیبری گفتم باشه فقط ی شرط دارم بچمو خودت بزرگ میکنی نه مادرت اونوقت افتاد به هان و هون

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطور نیست شاید قدیم تر برای مادرامون اینطور بود ولی الان همه کاره مادره

همه کاره مادره ولی بازم حرف زیاده.من به شوهرمم گفتم بچه مال منه حتی زن هم بگیره بره خوش باشه با زنشم خوب رفتار میکنم ولی وای به حالش اگه پسرمو بی خودی اذیت کنه.پسرم همه زندگی منه 

همه کاره مادره ولی بازم حرف زیاده.من به شوهرمم گفتم بچه مال منه حتی زن هم بگیره بره خوش باشه با زنشم ...

براهمه همینه من همیشه جلو مادر شوهرم ناراحتم ک باشم قربون صدقع شوهرم میرم البته خدایی شوهرم خیلی ادم خوبیه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم           
براهمه همینه من همیشه جلو مادر شوهرم ناراحتم ک باشم قربون صدقع شوهرم میرم البته خدایی شوهرم خیلی ادم ...

شوهر منم خوبه.ولی خب دیگه تمام به معنا نیست.امکان نداره چیزی بخوام و نخره.یا کسی بی خودی اذبتم کنه و اون بی جواب بزاره.ولی منظورم من از بقیه است.مالک بچه رو پدر میدونن و مادر رو هیچ کاره

منم مخالفم که زحمات بچه با مادره اما مال پدره ولی اصل مشکل جای دیگس،ما اگه بچه میاریم که عصای دستمون بشه،که منت زحماتمونو سرش بذاریم،یه آدمو به این دنیا میاریم فقط بااین هدف که قدرمونو بدونه و روزای پیری تر و خشکمون کنه فقط یه آدم خودخواهیم

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست...