محیام۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 1956 عنوان باکم کاری تیروئید وزن کم کردینننن؟؟؟ 84 بازدید | 3 پست من کم کاری تیروئید دارم هروز دارم چاق تر میشم شوهرم امشب گفت تا دوماه پیش شکم نداشتی ولی الان شکمت خیلی گنده شده مثه حامله ها😭😥 واقعا چاق شدم بگیدچیکارکنم توقرنطینه معتادخوردن شدم همش دهنم میجونبه همش دلم میخادبخورم باورکنیدفکرکنم ده دوازده کیلواضافه کردم کمکم کنین😭😭😭 انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن 1399/01/30 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharaaaaaa عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1567 دکتررفتی،ازعوارضش چیزی نگف؟من شنیده بودم اونایی که کم کاری تیروئیددارن چاق میشن دوستمم کم کاری تیروئیدداره چاق شده ولی مطمئن نیستم درسته یانه
محیام۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 1956 دکتررفتی،ازعوارضش چیزی نگف؟من شنیده بودم اونایی که کم کاری تیروئیددارن چاق میشن دوستمم کم کاری تیروئ ... میدونم عوارضشه داروشومیخورم مشکل همیشه این بوده که سخت وزن کم میکردم در عوض ایست کرده بود ولی الان بعد دوماه حسابی چاق شدم انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
baharaaaaaa عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1567 میدونم عوارضشه داروشومیخورم مشکل همیشه این بوده که سخت وزن کم میکردم در عوض ایست کرده بود ولی الان ب ... آها،خب میتونی توخونه یه سری ورزشاروانجام بدی یارژیمم میتونی بگیری الته اگه براتیروئیدت مشکل پیش نیاد