2777
2789
عنوان

این کفش چ رنگیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

سلام

افرادی که سمت راست مغزشون فعال است، کفش را ترکیب

سفید و صورتی می‌بینید

و افرادی که قسمت چپ مغز آنها فعال است، ترکیب طوسی و سبز روشن (سبزفسفری) می‌بینند.

...

و اکنون، تحلیل علمی این تفاوت

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

➡ خصوصیات افراد راست‌مغز:

✓ ترکیب سفید و صورتی

افرادی که قسمت راست مغزشان فعال‌تر است، بسیار خلاق بوده و از مهارتی به نام خلاقیت برخوردارند. اگر شما هم جز این افراد هستید باید بدانید دارای قدرت خلاقیت بالایی هستید. همچنین شما این توانایی را دارید که دیگران را تحت تاثیر بگذارید. شما از قدرت شهودی بالایی برخوردار هستی. چیز‌هایی که دیگران نمی‌توانند درک کنند را به راحتی درک می‌کنید. مثلا به چهره‌ی دیگران نگاه می‌کنید و خیلی راحت می‌توانید درونیات آن‌ها را مثل یک کتاب باز بخوانید. شما توانایی بسیار بالایی در تصویر سازی دارید. تصاویر را در ذهن‌تان میسازید و می‌بیند. شما در موسیقی و هنر دارای استعداد بالایی هستید. شما فردی هستید که به جای اینکه روی جزییات تمرکز کنید، ابتدا تصویر کلی هر چیزی را می‌بینید و سپس جزییات را در آن تصویر بزرگ کشف می‌کنید. به طور کلی افرادی که نیمکره راست مغزشان فعال‌تر از نیمکره چپ است، بعنوان هنرمندان شناخته می‌شوند.

با دانستن این نکته هر فردی دارای ویژگی‌های منحصر به فرد خویش است و بخشی از این ویژگی‌ها، به دلیل ساختار بندی مغز او است، به آسانی می‌توان در خانواده و یا محیط کار، با آنها ارتباطات سالم‌تری برقرار نمود.

⬅ خصوصیات افراد چپ مغز:

✓ ترکیب طوسی و سبز فسفری

اگر نیمکره چپ مغز شما فعال‌تر باشد به این معناست که توانایی شما در ریاضیات بیشتر است. شما فردی منطقی‌تری هستید تا یک فرد احساسی. شما بهتر می‌توانید تجزیه تحلیل کنید. همچنین توانایی بیشتری در یادگیری زبان جدید بسیار زیاد است و الگوی یک زبان جدید را خیلی خوب متوجه خواهید شد. در ضمن مهارت شما در کار کردن با اعداد بسیار بالاست.

شما آدمی هستید که همیشه هر دو روی سکه را می‌بینید و قبل از اینکه دست به هر کاری بزنید به خوبی جوانب کار را بررسی می‌کنید.

می‌توانید به راحتی بر اساس دیتا‌ها و فکت‌ها، الگوریتم یک پدیده را متوجه شوید. شما به جزییات هر چیزی دقت دارید یعنی ابتدا جزییات را می‌بینید و سپس تصویر بزرگتر را بر اساس چیدمان جزییات می‌سازید.

افراد چپ مغز، بیشتر به عنوان دانشمندان شناخته می‌شوند.

®️

یه لر نمیگه دوستت دارم عزیزم،میگه:لیوتم نازار    یه لر نمیگه فدات شم،میگه:سیقت بام               یه لر نمیگه بهت عادت کردم،میگه:هوکارت بیمه   یه لر نمیگه تو چشام نگاه کن،میگه:سیل مین تیام کو                                                         یه لر نمیگه قربونت برم،میگه:خوم بوم و نذرت
شبیه سارا نیکان

😁😁

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

اونایی ک طوسی فیروزه ای میبینن نیم کره چپ مغزشون فعال مثلا بیشتر افراد منطقی و فلسفی و اینا 

اونلیی سفید صورتی میبینن نمیک راست مغزشون فعال بیشتر ادما احساسی و اینان

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗