2777
2789
عنوان

بارداری بالای سی سال

389 بازدید | 19 پست

دوستان کسی اینجا بالای سی اولین بارداریشو داشته ؟ از تجربیاتتون بگید و چی کارها کردید 

من خودم در آستانه سی و دو هستم و سه بارداری نا موفق هم داشتم 

منم عینه تو  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در استانه ۳۳ هستم و دوماهه عروسی کردم و تازه امسال اقدام میکنم 

حالا یا این ماه یا ۶ ماه دیگه ، خلاصه امسال اقدام میکنم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
من در استانه ۳۳ هستم و دوماهه عروسی کردم و تازه امسال اقدام میکنم  حالا یا این ماه یا ۶ ماه دی ...

ایشالا به زودی خبر بارداریتو بشنویم عزیزم

شما مراقبت خاصی انجام میدید ؟ دکتر زنانتون کیه؟

ایشالا به زودی خبر بارداریتو بشنویم عزیزم شما مراقبت خاصی انجام میدید ؟ دکتر زنانتون کیه؟

قربونت برم بچه ک میخاییم ولی اول زندکی دستمون تنگه ، خونمون کوچلوووووو

دکتر زنان ک برای بچه تا الان نرفتم 

ولی واسه چیزای دیگه رفتم دکتر بنی فاطمه تو تهرانیم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
قربونت برم بچه ک میخاییم ولی اول زندکی دستمون تنگه ، خونمون کوچلوووووو دکتر زنان ک برای بچه تا الان ...

تهران اکثرا دیر بچه دار میشن بارداری موفقی هم دارن من که سی و یک سالمه تازه سه ساله عروسی کردیم ولی پدر شوهرم هیچ ارزشی برامون قایل نیست میگه اول نوه بعد بچه!!حالا فکر کن منه بیچاره تا الان داشتم درس میخوندم و کار میکردم براش هیچ ارزشی ندارم!

من ۳۳ سالمه بعد از ۴ سال ازدواج و ناباروری و یه سقط ، الان دو ماهمه به لطف و کرم و رحمت و معجزه خدا

با این سن و به این چیزا فکر نکن فقط تلاشتو بکن و بسپار به خدا 

خدا خودش به موقع میدونه چه کار کنه

ایشالا منم به زودی باردار بشم و از این فکر و خیالات الکی بیام بیرون باور کنید من تا الان هر چی به شوهرم میگفتم بیا بچه دار شیم میگفت نه زوده حالا هم یه ماهه سقط کردم دارم دیوونه میشم

شما چند سالتونه

۳۲

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔