2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین لطفا

786 بازدید | 109 پست

سلام به همه دوستان. 

از خداوند میخوام هرکسی که منتظر فرزندی سالم و صالح هست، هرچه زودتر و با خیر و خوبی بهشون عطا کنه... الهی آمین

میخوایم اینجا هر روز تجربه هامونو با هم به اشتراک بذاریم :) 

من از ماه پیش برای بارداری اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم. این ماه اردیبهشت هم از امروز اقدامم رو شروع کردم و با خودم فکر کردم چه خوبه که بیایم تجربه هامون راجع به زمان تخمک گذاری و... رو با هم به اشتراک بذاریم. 

من دوره هام 25 تا 27 روزه هست. 23 فروردین پریود شدم و دیروز تموم شد.

امروز ترشحات سفیده تخم مرغی داشتم و با اینکه بنظرم بعید بود تخمک گذاریم باشه، اما از امروز اقدام کردم. بعدش هم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و فقط خط بالایی ظاهر شد، یعنی هنوز نزدیک تخمک گذاریم نیست. 

از فردا هر روز از کیت استفاده میکنم و میام نتیجشو براتون مینویسم، هر یک روز در میون هم اقدام میکنیم. تا ببینیم خدا چی میخواد برامون... 

شما هم از تجربه هاتون بنویسین شاید بعدا کسایی بخوان باردار بشن و از این مطالب استفاده کنن:) 

الهی عاقبت بخیر باشین... 

سلام الهی که زود زود باردار شی و خیلی منتظر نمونی.. من تازه ازمایش اسپرم همسرم نرمال شده. این دوره خودم هم لتروزول مصرف کردم فردا باید برم سونو. دعا کنید زودتر باردار شم اخه همسرم هم امپول میزنه از عوارض این امپول ها میترسم... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الهی که زود زود باردار شی و خیلی منتظر نمونی.. من تازه ازمایش اسپرم همسرم نرمال شده. این دوره خ ...

الهی هرچه زودتر خداوند دامنتو سبز کنه عزیزم. تومل به خدا کن :) 

اها ببخشید فک کردم نمیدونی اخه گفتی تازه میخوای اقدام کنی انشالله این ماه مامان میشی 

ماه پیش اقدام کردم نشد. از این ماه میخوام روزانه از کیت استفاده کنم ببینم روندش چطور میشه

من میخوام هر روز امتحان کنم نتیجشو ببینم :) 

تخمک گذاری حتما 14 روز قبل از پریود بعدی نیست! خصوصا در مورد شما که دوره هات 27 روزه است،. زودتر اتقاق میوفته، حتی ممکنه روز دهم تخمک گذاری کنی، ان شاءالله زود باردار بشی عزیزم 

هرچه خدا بخواهد همان می شود.
تخمک گذاری حتما 14 روز قبل از پریود بعدی نیست! خصوصا در مورد شما که دوره هات 27 روزه است،. زودتر اتق ...

خیلی ممنون عزیزم. شما هم اقدامی هستین؟ 

من که فعلا از روز هفتم سیکلم شروع کردم

منم ٤ ماه هست اقدام مردم ولي هنوز هيچي نشده 😕منم دوره هام بين ٢٥ تا ٢٧ هست ولي معمولا ٢٦ روزه هست ..

از ٧ ٨ سيكلت شروع كن يك شب در ميان تا ١٤ اينطورا ...من هنوز همسرمو نبردم واسه چكاپ 😞

منم ٤ ماه هست اقدام مردم ولي هنوز هيچي نشده 😕منم دوره هام بين ٢٥ تا ٢٧ هست ولي معمولا ٢٦ روزه هست . ...

عزیزم ان شاءا... این ماه باردار بشی. استرس نداشته باشین زیاد بهش فکر نکنین، میگن استرس خیلی تاثیر منفی میذاره.