2777
2789

سلام خانمها

من بارداری اولم جنین در هفته 26 ایست قلبی داشت 

بارداری دومم انوکسپارين و سرمivig مصرف کردم 

الان ناخواسته باردار شدم باید تو این بارداری هم سرم و آمپول استفاده کنم ? کسی تجربه داره?

بله عزیزم 

البته ای وی ای جی رو شاید دیگه لازم نباشه ولی انوکساپارین حتما 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانترا جان شما میدونی که بعد از بچه اول تا چند سال دیگه اگر بچه دوم بیاریم, دیگه نیازی به ivig   ...

نیاز که هست ولی خوب هم هزینه هاش زیاد شده هم سخت تایید میشه دیگه مثل قبل نیست.

باید دوباره ازمایش سی دی مارکر بدیم تا ببینیم بازم لازمه یا نه. ولی تا مدت کوتاهی اثر سرمهای مونده.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
19 ماهشه😭 تو شهر غریب هم هستم  ده ساعت با خانواده م فاصله دارم  خیلی مستأصل شدم

عزیزم ناراحت نباش. خدا خودش داده خودشم کمک میکنه برای بزرگ کردنش.

به اون روزی فکرکن که بچه نداشتی و آرزوی بچه رو داشتی