2777
2789
عنوان

بچه ی ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 59 پست
تازه ارشد قبول شدم  کلی کار عقب افتاده دارم دلم برای پسرم میسوزه میترسم ازش غافل بشم

اگر همسرت كمك حالت باشه ميتوني به دوتاشون برسي

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت کاش منم زودتر میاوردم به نظرم اونی که قصد داره دوتا بچه بیاره بهتره شیره به شیره بیاره نه ا ...

نه بابا بهترین کارو کردی

الان بچه اولت بزرگ شده قشنگ خودش کاراشو میکنه الان اقدام کن

من اختلاف بچه هام سه ساله نابود شدم. بچه اولم هم حسابی ضربه خورد و اذیت شد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

سختی داره نمیگم نداره زیاد فرقی بادوقلو نداره اما واقعاااااااا شیرینه باتموم وجودم میگم الان باهم غذامیخورن باهم بازی میکنن به هوای هم حرف میزنن 

پسر بزرگم بدون داداشش یک دقیقه هم هیچ جا وانمیاسته 

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
نگه دار من الان پسرم 4سالو نیمشه حوصله دومی رو ندارم میگم کاش پشت سر هم میاوردم هم خودم راحت بودم هم ...

منم دقیقا مثل شمام پسرم نزدیک 4 سالشه اصلا نمی تونم تصمیم بگیرم برای بارداری میگم کاش ناخواسته خودش بشه تو عمل انجام شده قرار بگیرم 

منم که ۲تا دختردارم ۶ماهه و و۶ساله راضیم به رضای خداوند خداراشکر 

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲

بزرگ کردن دوتا بچه با اختلاف سنی کم مادرو داغون میکنه...اگه کشش روحی و جسمیشو داری و بعدهاااا غصه نمیخوری که از تمام برنامه هام عقب افتادم و برات عقده نمیشه نگه دار

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...
خوشبحالت کاش منم زودتر میاوردم به نظرم اونی که قصد داره دوتا بچه بیاره بهتره شیره به شیره بیاره نه ا ...

خواهرمنم دخترش ۱۳ سالشه هرچی اونموقع که دخترش ۴سالش بود گفتم گوش نداد حالا به حرفم رسیده...خداراشکر من قرنطینه واسم اصلا سخت نیست چون دخترام درکنار درسشون باهم سرگرمند

سومین بچه بود البته دوقلو سن بارداریم خیلی پایین بود اصلا نمیتونستم نگهش دارم خیلی اوضاع روحیم داغون ...

الهی عیب نداره خدابخشندس یعنی الان دوتافرزند داری؟؟؟،منم میخواستم این کارو کنم که همسرم و مامانم و داداش و زنداداشم نذاشتن الانم نزدیک شیش ماهمه دخترم انقد خوشحاله

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
نگه دار من الان پسرم 4سالو نیمشه حوصله دومی رو ندارم میگم کاش پشت سر هم میاوردم هم خودم راحت بودم هم ...

منم دقیقا مث تو دخترم شیش سال و نیمشه گناه داره بچم تنهاس خودمم الان دوباره حوصله روز از نو روزی از نو ندارم

مامان سه تا قندعسل

نه بابا بهترین کارو کردی الان بچه اولت بزرگ شده قشنگ خودش کاراشو میکنه الان اقدام کن من اختلاف بچه ...

الان باردارم ولی دیگه اولی و دومی اصلا همبازی خوبی نمیشن ،الان بچه های داداشم نزدیک هم هستن سن هاشون انقد باهم بازی میکنن 

خواهرمنم دخترش ۱۳ سالشه هرچی اونموقع که دخترش ۴سالش بود گفتم گوش نداد حالا به حرفم رسیده...خداراشکر ...

همون دیگه ماها قصدداریم بیاریم هی میندازیم عقب یهو بچه اول میشه چهارده سال دیگه نه حوصله بچه داری داره ادم نه روش میشه بیاره ،من دخترم هفت سالشه الانم باردارم بازم خداروشکر که این جوجم دختره دلسوز هم میشن