2777
2789
عنوان

بچه ی ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 59 پست
الان باردارم ولی دیگه اولی و دومی اصلا همبازی خوبی نمیشن ،الان بچه های داداشم نزدیک هم هستن سن هاشون ...

عه؟ بچه های منم همبازی نیستن

همش جیغ و داد و دعوا داریم

منکه اصلا از اختلاف سنی کم راضی نیستم. همش میگم خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
جدی؟؟؟؟ وایی گیج شدم حالم بده😭

منم تو گیجی تصمیم گرفتم خیلی پشیمونم

اگه به مامانم میگفتم نمیذاشت اینکارو کنم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه؟ بچه های منم همبازی نیستن همش جیغ و داد و دعوا داریم منکه اصلا از اختلاف سنی کم راضی نیستم. همش ...

اولین کسی هستی‌که میشنوم اینجور میگه،خوشبحال اونایی که دوقلو دارن مخصوصا دوتا دختر 😍

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
 اولین کسی هستی‌که میشنوم اینجور میگه،خوشبحال اونایی که دوقلو دارن مخصوصا دوتا دختر 😍

😫😫😫

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
تو این وضعیت چجوری بخوام برم دکتر و بیام

مث ماها که میریم خدایی نکرده سقطم کنی ریسکه شاید به خون ریزی بیوفتی کارت به بیمارستان بکشه که بدتره 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

به روزهای خوب و شیرین و شادی که بچه هات مثل دوقلو باهم بازی میکنن فکر کن منم مثل تو وقتی به بچم شیر میدادم باردار شدم اما در بدترین شرایط اقتصادی ولی خوشحال شدم هر کی میگفت ناخواسته بوده میگفتم خدا خواسته بوده هدیه خداست خداروشکر بچم بدنیا اومد با کلی روزی الانم داره با خواهرش بازی میکنه تو این ایام قرنطینه ما هم لذتشو میبریم پس تو هم به هدیه خدا شاکر باش

من همیشه احتیاط میکردم و جلوگیری داشتم

امکان نداشت بدون جلوگیری کردن کاری کنم

بعد ۶ سال جلوگیری کردن خواستم بچه دار بشم که پسرم دنیا اومد

بعدش هم شروع کردم به جلوگیری کردن

فقطططططط یکبار اونم طبیعی جلوگیری کردیم

اما نمیدونم چراااا شد 

الهی عیب نداره خدابخشندس یعنی الان دوتافرزند داری؟؟؟،منم میخواستم این کارو کنم که همسرم و مامانم و د ...

فدات❤آره دوتا بچه دارم یه دختر یه پسر❤خداحفظش کنه چیه بچت؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................