2777
2789
عنوان

بچه ی ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 59 پست
اخه هنوز کوچیکه 

میدونم ولی عوضش هم بازی میشن اشتباه‌منو نکن گذاشتم الان که دخترم هفت سالشه بچه گیرم بیاد تو که داری سختی میکشی بزار دوتاش باهم بزرگ شن یه دفه ،منم دومی رو همش‌ اوایلش میگفتم نمیخوام شوهرم دعوام میکرد هرچی خواست خدا باشه همونه .فقط توکل کن به خدا

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندمین بچه والا ما هرکی رو میبینیم سقط کرده عین خیالشم نیست یکی زنداداش خودم

سومین بچه بود البته دوقلو سن بارداریم خیلی پایین بود اصلا نمیتونستم نگهش دارم خیلی اوضاع روحیم داغون بود ولی عذاب وجدان داره میکشه خودمو دخترم الان مشکل داره خودمو نفرین میکنم که داره تقاص کاره منو پس میده خداداره زجرم میده😭خدامنو ببخشه

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

سلام عزیزم

برای چی خودتو نگران میکنی حالا که به خواست خداشده اصلا ب فکر سقط نیوفت منم با وجود ای یو دی بچه دومم رو خداخواسته حامله شدم پسر اولم تازه هفت ماه داشت الان پسر دومم ب دنیا اومده و شش ماهشه الحمدالله انقدر خدا کمکم کرد توجهمون ب اولی بیشتر شد ک کمتر نشده انقدر وابسته همن اصلاااا ب فکر سقط نیوفت برو دورکعت نماز بخون وازخدا بارداری خوب و فرزند سالم و صالح بخواه وشکرش کن و شاد باش یک کوچولوی دیگه داره ب جمعتون اضافه میشه

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
من دخترم ۳ماهش بود باردار شدم ۱سالش بود رفتم زایشگاه به سختیهاش فکر نکن به قشنگیاش فکر کن که باهم بز ...

خوشبحالت کاش منم زودتر میاوردم به نظرم اونی که قصد داره دوتا بچه بیاره بهتره شیره به شیره بیاره نه اینکه هفت هشت سال فاصله بندازه من انقد دخترم احساس تنهایی میکنه مخصوصا الان که توخونه زندانی شدیم همه 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
شما چند وقتش بود سقط کردین من هنوز نمیدونم چند هفته ام ده رو تقریبا از پری گذشته

نزدیک ۵هفته

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................