2777
2789
عنوان

گل های باغچمون+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 64 پست
سلام دوست گلم  خیلی ممنونم من خوبم نی نی ها هم خوبن خداروشکر ولی دو هفته قبل خونریزی داشتم شد ...

اومدم تو گوگل اسمتو سرچ کردم این تاپیکتو دیدم الان این پیامتو خوندم خوشحال شدم که حالت خوبه ولی ناراحت شدم واسه خونریزی

الان دقیقا چند ماهته عزیزم؟

اتشالله کی قراره فارغ بشی؟

نفس کشیدن واست راحته؟

من همش به فکرتم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست گلم  خیلی ممنونم من خوبم نی نی ها هم خوبن خداروشکر ولی دو هفته قبل خونریزی داشتم شد ...

فداات عزیزم. خیلی مواظب خودت و نی نی ها باش. چون سه تا هستن بیشتر باید مراقب باشی گلم. ایشالا این چند وقت هم بدون مشکلی میگذره و نی نی ها صحیح و سالم میان بغلت عزیزم. هرموقع تونستی بیا یه سر بزن گلم. راستی دکتر دوستم بهش گفته بود تخم و گوشت بلدرچین برای قوای بدنی جنین خیلی خوبه. خواستی شماهم ببین اگه واقعا خوبه استفاده کن.😘😘

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
برلین جان چند وقته ازت خبری نیست حالت چطوره نی نی ها چطورن😍😍😍

سلام دوست گلم 

خوبم مرسی از شما که به فکرمی 

نی نی ها هم خوبن عزیزم 😘

سلامت باشی همیشه 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
اومدم تو گوگل اسمتو سرچ کردم این تاپیکتو دیدم الان این پیامتو خوندم خوشحال شدم که حالت خوبه ولی نارا ...

الان تو ۶ ماه و نیم هستم 

نه گلم نگران نباش خوبم خیلی ممنونم که به فکرم بودی 😘

فداات عزیزم. خیلی مواظب خودت و نی نی ها باش. چون سه تا هستن بیشتر باید مراقب باشی گلم. ایشالا این چن ...

خیلی ممنونم عزیزم مرسی 

آره ایشالله این چند ماهم بگذره به سلامتی 

خیلی ممنون از توصیه هات چشم حتما

مراقب خودتون باشین😘

به به بوشو حس کردم یه لحظه😂

مگه بو داره؟ اخه تو خیابونم این نوع گل بو نداره

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
الان تو ۶ ماه و نیم هستم  نه گلم نگران نباش خوبم خیلی ممنونم که به فکرم بودی 😘

خدارو شکر که حالت خوبه عزیزم😍

اسم نی نی هارو چی گذاشتی؟

عطا و محمد و زهرا؟😍😍😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁