2777
2789
عنوان

اشپزی

196 بازدید | 25 پست

بچه ها من اشپزیم درحد متوسطه  شوهرمم ازدستپختم راضی نیست کناب اشپزیو همه چیو خوندم حتی ازروشم درست میکنم مثل خودش نمیشه یه بارم خوب درست کنم شوهرم میگه بده خواهرشوهرم امروز زنگ زده بود به شوهرم بهش میگه نهارچی خوردی میگه قیمه اونم گفت این دختره فقط قیمه درست میکنه خیلی ناراحت شدم هربار یه چیز بهم میگن ومن توخودم میریزم به نظرتون اینجورموقع ها باشوهرم چطوری رفتارکنم که یکم بهم احترام بزاره😢😢😢😢

به نظرم اگه خیلی حساسی برو مشاوره... برو کلاس آشپزی تا آشپزیت عالی بشه... دقت کن شوهرت چی دوس داره چه غذایی رو میگه عالی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگه خیلی حساسی برو مشاوره... برو کلاس آشپزی تا آشپزیت عالی بشه... دقت کن شوهرت چی دوس داره چ ...

مشگل اینجاس که پول نداره کلی هزینه کلاس اشپزی میشه بابدبختی کرایه خونه مون و میدیم اونم تواین اوضاع 

مشگل اینجاس که پول نداره کلی هزینه کلاس اشپزی میشه بابدبختی کرایه خونه مون و میدیم اونم تواین اوضاع& ...

غذای خوشمزه پر هزینه هم هست پس بهش بگو دهنش ببنده هرموقع پول آورد غذای خوشمزه هم بخواد.. به غذایی ک درست میکنی ادویه زیاد بزن

من جاضرم کمکت کنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
😢😢😢

والا من از اونایی ام ک عاشق آشپزی ام و خیلی همه تعریف اشپزیم میکنن ولی میدونم غذای خوب هزینه بر هم هست.. کمک خواستی بهم بگو