2777
2789

گوشی a10sتازه خریدم الگوشو فراموش کردم راهی هست تو خونه یه جوری بازش کنم نبرم بیرون تورو خدا اگه میدونین بگین

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار شوهرم رمز گوشیشو عوض کرده بود ازش پرسیدم ب من نگفت منم از شدت حرص و عصبانیت همون لحظه هولهولکی ی رمزی ب گوشیم دادم بعد ظهر رفتم بازش کنم هرکاری کردم نشد یادم نبود خلاصه مجبور شدیم بدیم بیرون درستش کنن😆😆😆😆 هممممممه حافضش پاک شده بود آیفون بود گوشیم

❤️

من من من چند شب پیش حدود س ساعت یادم نمیومد داشتم روانی میشدم کلی عکس فیلم ۰۰۰همه داشتن پر میکشیدن از پیشم🤪🤪ولی ناگاه خدا خواستو باز شد😃😃همین فقط در صورتی ک خدا بخواد باز میشه وگرنه فلش😐😐

اره بخاب سعی کن هواستو جنع کنی بعد بیدلر شدی خواب الود بزن رمزو ببین میشه 

نه بابا ۲روزه دارم فکر میکنم فایده نداره 

شوهرم رمزشوفراموش کردچاره ای نبود دکمه پاور وکم گوشی روباهم بگیردرحالت خاموش چندتاگزینه میادمن زدم ر ...

میزنم نمیشه خیلی سعی کردم 

میتونی تنظیمات کارخانه رو بزنی ولی همه چیزت پاک میشه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن