2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته💔

112 بازدید | 8 پست

دلم ازاین دنیا آدماش گرفته آخه چرا همه دو روشدن دورو هم نه هزار رو.. چهره واقعی جاری ام رو بعدپنج سال دیدم خیلی بهم وابسته بودیم همه دردو دلامون  بهم می‌گفتیم ولی اون یه کاری کرد که بین شوهرم و برادرشوهرام جدایی بندازه همه رو ریخت تو هم حالا قطع رابطه کردیم یاد روزایی ک باهم بودیم می افتم حالم ازخودم بهم میخوره که اینقد ساده بودم😥💔

جاری اسمش روشه دیگه جارررررررری اصلا از همون اول اشتباه کرذی که دردودل کردی باهاش

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تنهاجاری،سخته ولی هیچوقت باهبچکس زیادمچ نشودردل نکن،سعی کن همیشه یه حریمی داشته باشی براخودت،

ساده بودم ساده مثلا بم میگف اگه باشورت قهرکردی حتی اگه یکسالم قهرموندی نرو سمتش تااون بیاد بعدمیدیم که اصلاخودش اینکارنمیکنه فقط میخاد بین منوشوهرم خراب کنه

شوهرش هرجا می‌نشست میگفت من ب زنم شک دارم ازاین تهمتا میزد ب زنش زنشم هرجامیشنست میگفت اینقد گفتن تا شوهرم بش شک کرد تهمت بش زد بعدشم خودشو شوهرش شیرشدن ک ازماشکایت کنن همش نقشه بود کثافتها جالب اینکه شوهرش بهش تهمت میزد انگار ن انگار هیچ واکنشی نشون نمی‌داد ن خودش ن خانوادش ولی وقتی شوهرم این حرفو زد کار ب شکایت ودعواکشید شوهرم اشتباه کرد وقبول داره ولی اونا خودشون تحریکش کردن