2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 53 پست

من ب دکتر گفتم قرص بده تو خونه دفع کنم... ی قرص بی خاصیت داد هیچیم نشد... زیرزبونیو تو بیمارستان بهم دادن... با ی قرص دردام شروع شد... الانم8میلی مونده ک باز مترژن داده نمیدونم چی میخواد بشه این قرص سیستم منو کلا مختل کرده.. کورتاژم سری قبل شدم خیلی راحته.. اصلا نترس

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول نمیکنن جواب سنو ببر بیمارستان اونا خودشون تشکیل پرونده میکنن با کمترین هزینه حتی پول قرص الک ...

۶تا قرص شد۲۰۰هزارتومن....فقط خونریزی کردم ن چیز دیگ....ممنون از راهنماییت عزیزم

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
من ب دکتر گفتم قرص بده تو خونه دفع کنم... ی قرص بی خاصیت داد هیچیم نشد... زیرزبونیو تو بیمارستان بهم ...

قرص واقعا تاثیر نداره نمی‌دونم بدن ما قویه یا قرصا بی خاصیت .....الان باز داری سقط میکنی؟؟خونه ای یا بیمارستان؟؟

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
عزیز شماهم بیا تاپیک سقط تا بارداری بعدی از تجربیات هم استفاده کنیم https://www.ninisite.com/discuss ...

باش

۶تا قرص شد۲۰۰هزارتومن....فقط خونریزی کردم ن چیز دیگ....ممنون از راهنماییت عزیزم

خوب داده یک ورق ده هایی 800حساب میکنن یک خانم گفت دونه 120گرفتم

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
خوب داده یک ورق ده هایی 800حساب میکنن یک خانم گفت دونه 120گرفتم

از چند جا قیمت کردیم یه داروخونه رفتیم ۱،۵میلیون گف😢هرکس ب منفعت جیبش فکر میکنه

از چند جا قیمت کردیم یه داروخونه رفتیم ۱،۵میلیون گف😢هرکس ب منفعت جیبش فکر میکنه

ماله منو یکجا گفت 2500یکجا گفت میام بالا سرتم وایمستم 4تومن ولی چون آمپول رقیق کننده خون میزنم خطر خونریزی م شدید ترسیدم 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤