2777
2789
طبع پایه رو نمیشه تغییر داد  ولی طبع عارضی رو میشه  از کجا میدونین دموی هستین

تو اینترنت ی چیزایی خوندم در موردش و دقبقا شکلش بودم و البته ازمون طبع شناسی هم دادم 

چون دموی هم هستم تپلم میخام صفراوی بشم میدونید باید چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کاهش وزن فقط گرمی بخور لازم نیست طبع کلی بدنت عوض کنی ..

اون مزاج بلغم هست که بیشتر  چاق هستند

دموی ها کلا استخوان بندی درشت دارن

بلغم اما چربی

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

اون آزمونا گاها اشتباه در میاد 

حکیم باید ببينه که دقیقا طبع شما چیه 

بین خانم ها دموی بودن خیلی کم و بندرت پیش میاد 

صفراوی شدن هم ممکن نیست

مگر اینکه قسمت‌هایی از بدن رو با صفرا غالب کنین 

خیلی ببخشیداستارتر شرمنده منم یک سوالی داشتم  از بچه ها از نظر سنتی واسه خلط گلو صبحا چی خوبه

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
نبض تون چجوری میزنه؟ قویه و راحت میشه تشخیص داد؟  از گرما فراری هستین؟

در مورد نبض ک اره 

گرماهم همیشه تو سرما ازم میپرسن چرا تو اینقدر لباس کم میپوشی حتی برا بارونم فقط ی مانتو میپوشم 

مشکل کبدی که نه روی زبونم به سفیدی

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
وضع کبدتون چجوریه ؟ رنگ روی زبان سفیده یا به زردی میزنه؟ 

مشکل کبدی که نه روی زبونم به سفیدی