2777
2789
خب باید چیکار کنم ک تا حد لزوم پایین بیاد؟

اول از همه رعایت رژیم غذایی 

دوم ورزش

مثلا حذف ناهار باعث کاش رطوبت میشه. روزه داری هم همینطور 

اینا رو هم رعایت کنین 👇👇

دموی مزاجها
غذاهای مضر :
سرخ کردنی و غذاهای چرب . غذاهای پر حجم. شیرینی جات قنادی و مصنوعی . ادویه جات تند.غذاهای شور . گوشت زیاد . کره و خامه زیاد . غذاهای نشاسته ای . آب یخ . دوغ و ماست و نوشابه . تخم مرغ . ترشیجات سرکه (چون باعث افزایش اشتهایشان میشود). غذاهای ساندویچی و پیتزا . بادمجان سرخ شده در فریزر .
غذاهای مفید :
زرشک . کاهو . خیار . میوه جات (بخصوص هلو). سبزیجات . سوپ جو . لینو ترش تازه . سالاد فصل . روغن زیتون . حبوبات و غلات (ماش . عدس . لوبیا . نخودو..). بذرهای ملین مانند :خاکشیر ،اسفرزه ،بارهنگ ،تخم شربتی ،به دانه ،تخم ریحان . بالنگو . عسل کم . آلوچه. آلو بخارا . غذاهای بخارپز . بیشتر غذاهای خام برای دموی مزاجان خوب است .
خوردن روزی 2الی 3لیوان آب زرشک بدون نمک برای افراد دموی مزاج بسیار خوب است .
آب انار هم برایشان عالی است .(البته طبیعی)

کانال رسمی پروفسور  خیراندیش

مشکل کبدی که نه روی زبونم به سفیدی

خلط گلو دو تا عامل داره 

صفرای بالا و بلغم بالا

اینا متفاوته 

از نظر قد و وزن اگه جثه پف کرده با رنگ پوست سفید داشتین بلغمیه 

اگه جثه لاغر و رنگ پوست گندمی داشتین صفراویه 

حالا کدومشین ؟ برا هر کدوم نسخه مجزا داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه رعایت رژیم غذایی  دوم ورزش مثلا حذف ناهار باعث کاش رطوبت میشه. روزه داری هم همی ...

عذرمیخام من دو سه روزی ی پارچ خاکشیر و تخم ریجان درست میکردم و به مرور ی لیوان ی لیوان میخوردم 

خوبه؟

فک کنم با این توصیفات صفراوی باشم

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
خلط گلو دو تا عامل داره  صفرای بالا و بلغم بالا اینا متفاوته  از نظر قد و وزن اگه جث ...

صفراوی

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...