2777
2789
عنوان

باردارم آیا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 51 پست
اگر گرفتگی رحم و دردناک شدن سینه و تکرر ادرار  داری احتمالا بارداری،  حالت سرما خورده ندا ...

همه اینا رو دارم 

و مطمئنم اگه میخواستم پریود بشم میشدم 

میگم بدون سابقه اس

همیشه فوقش سه روز عقب مینداختم 

در حال اقدامم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک انقدر علایم داشتم رو ابرا بودم تا شوهرم رفت بیرون پریدم بی بی زدم با ذکرو صلوات خیلی بده علایم الکی داشته باشی انگار خدا داره بازیت میده

نمیدونم چطوری ب شوهرم بگم منفی شد🙁

دیگ رد دادم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
همیشه چقد عقب مینداختی 4 روز بدون سابقس؟

ن زیاد عقب و جلو میشم بخاطر علایم دلمو خوش کرده بودم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
منک انقدر علایم داشتم رو ابرا بودم تا شوهرم رفت بیرون پریدم بی بی زدم با ذکرو صلوات خیلی بده علایم ا ...

من خودمم ب علائما هیچ اطمینانی ندارم هیییچ

چون یک سال دارم با علائم منفی میبینم

منک انقدر علایم داشتم رو ابرا بودم تا شوهرم رفت بیرون پریدم بی بی زدم با ذکرو صلوات خیلی بده علایم ا ...

ای خدا حکمتتو شکر.یکی بچه میخواد نمیشه یکی نمیخواد فورا میشه.من ی دختر۲۱ ماهه دارم اصلا بچه نمیخواستیم با ی بار حامله شدم.از ترسم نمیتونستم بیبی بزنم که یهویی نشون میده حاملم حالم بد میشه.یهویی هم این اتفاق افتاد

درد سینه و کرامپ رحم مهم ترین علامته بی اشتهایی و پرخوری هم جز علایمه 

پریودم امروز بوده ولی نشدم از۴روز قبلش دل‌درد پریود میشدم که می‌گرفت ول میکرد تخمدان چپم هراز گاهی دردمیگیره ومیسوزه کمرمم وقتی زیاد سرپا باشم یا کاربیشتر انجام بدم درد میگیره که با استراحت خوب میشه دوروز پیش پاهام خیلی دردمیکرد مثل پریودی ولی همیشه روز اول خونریزی پادرد داشتم اشتهام خیلی کم شده یعنی۲۴ساعت کامل نمیتونم غذا بخورم حالت تهوع ندارم ولی میل به غذا هم ندارم از دوسه روز پیش همش احساس سیری دارم نوک سینه هام یذره فشار میدم میسوزه باتوجه به چیزایی که گفتم امکانش هست که حامله باشم یا نه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
پریودم امروز بوده ولی نشدم از۴روز قبلش دل‌درد پریود میشدم که می‌گرفت ول میکرد تخمدان چپم هراز گاهی د ...

اره عزیزم،  احتمالش هست، پریودهاتون منظم بوده؟

اگر بچه میخواهی اسمتو تغییر بده،  وقتی اسمت تنهاست  تنهایی جذب می کنی، زنی که بچه دار میشه که تنها نیست،