الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منک انقدر علایم داشتم رو ابرا بودم تا شوهرم رفت بیرون پریدم بی بی زدم با ذکرو صلوات خیلی بده علایم ا ...
ای خدا حکمتتو شکر.یکی بچه میخواد نمیشه یکی نمیخواد فورا میشه.من ی دختر۲۱ ماهه دارم اصلا بچه نمیخواستیم با ی بار حامله شدم.از ترسم نمیتونستم بیبی بزنم که یهویی نشون میده حاملم حالم بد میشه.یهویی هم این اتفاق افتاد
درد سینه و کرامپ رحم مهم ترین علامته بی اشتهایی و پرخوری هم جز علایمه
پریودم امروز بوده ولی نشدم از۴روز قبلش دلدرد پریود میشدم که میگرفت ول میکرد تخمدان چپم هراز گاهی دردمیگیره ومیسوزه کمرمم وقتی زیاد سرپا باشم یا کاربیشتر انجام بدم درد میگیره که با استراحت خوب میشه دوروز پیش پاهام خیلی دردمیکرد مثل پریودی ولی همیشه روز اول خونریزی پادرد داشتم اشتهام خیلی کم شده یعنی۲۴ساعت کامل نمیتونم غذا بخورم حالت تهوع ندارم ولی میل به غذا هم ندارم از دوسه روز پیش همش احساس سیری دارم نوک سینه هام یذره فشار میدم میسوزه باتوجه به چیزایی که گفتم امکانش هست که حامله باشم یا نه؟
خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘