2777
2789
عنوان

باردارم آیا؟؟؟؟

304 بازدید | 51 پست

سلام دوستان گلم

من امروز 12 روز از پریم گذشته

بدون سابقه همیشه 1روز یا فوقش 3 روز بوده

روز 10 بیبی چیزی نشون نداد....

کلی علائمم دارم

سینه هام درد دارن زیر دلمم بعضی موقع ها یکم درد حس میکنم

دسشویی زیاد میرم ترشح هم مدام دارم...

نمیدونم ایا باردار یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین علایم رو داشتم دقیقا همین الان بی بی چکم منفی شد با تک خطی پررنگ تر و زشت تر از همیشه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

۴روزه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اگر گرفتگی رحم و دردناک شدن سینه و تکرر ادرار  داری احتمالا بارداری،  حالت سرما خورده ندا ...

سلام عزیزم کم اشتهایی بدون حالت تهوع علامت بارداری هس؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
هیچی نبود..فقط یه خط پرنگ

تو اقدام پریودی بهم میریزه عزیزم. منم ماه پیش دقیقا همین علائم رو داشتم ولی با تاخیر پریود شدم. اصلا کاری به علائم نداشته باش. بزار چند روز دیگه دوباره تست کن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤