2777
2789

لطفا اگه ایده ای دارید بگید. البته هنوز آزمایش ندادم، چون خونمون جایی هست که مجبورم با خودش برم آزمایش بدم. بخاطر کرونا هم نمیشه بری بیرون چیزی بخری. نمیدونم واکنشش چیه😅😅 اینم بیبی چکهای دیروز و امروزم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه

من بی ذوقمم ایده ندارم

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

ببخشید اسی

بچها بزنید واقعا راسته عکسشم هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4225480/بیایین-ببینین-چی-آوردم-براتونعکس

کاربریم یه مدت کوتاهی دست دوستم بوده⁦☺️⁩بعضی از تاپیکا واسه اونه⁦❤️⁩مثلا همین تاپیکای بارداری😐😒😹

یه جفت کفش بچه بخر بزار تو یه جعبه

بعدش 

این نوشته رو بزار توش : 

بابایی ، من دارم میام 😍 

و بهش کادو بده

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

بی بی چک منم منفی شد همین الان کلی علایمم داشتم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
مبارک چند روز از موعدتون گذشته؟

سلامت باشی عزیزم. ۲۳فروردین موعدم بود. دیروز و امروز بیبی چک زدم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

کیک درست کن بی بی رو جاساز کن 🤣🤣

بابا حیف کیکه دیگه نمیشه خوردش😎😎😎😎

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘