2777
2789

ببخشید اسی

بچها بزنید واقعا راسته عکسشم هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4225480/بیایین-ببینین-چی-آوردم-براتونعکس

کاربریم یه مدت کوتاهی دست دوستم بوده⁦☺️⁩بعضی از تاپیکا واسه اونه⁦❤️⁩مثلا همین تاپیکای بارداری😐😒😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک کلی سینه درد و سوزن سوزن شدن ناف داشتم الان بی بی زدم منفی شد

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
منک کلی سینه درد و سوزن سوزن شدن ناف داشتم الان بی بی زدم منفی شد

عزیزم من از روز ۱۸تا ۲۰ لکه بینی داشتم و کرختی پریود😑میگن لانه گزینیه

بعد این ۳روزه میل جنسیم ب حدی اومده پایین ک اصلا هیچ وقت اینجوری نبود😑

جدی؟ مثلا من الان روز ۲۴سیکلم هستم آزمایش بدم میشه؟

من شنیدم ده روز بعد لقاح نشون میده مطمئن نیستم سرچ کن

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
اره...اخه خودم پارسال ک شک داشتم رفتم ازمایش بدم خانمه بهم گفت برو بعد از موعدت بیا🙁

اونو چون میخوان قطعی مشخص شه میگن 

وگرنه عجله داری شاید زودترم معلوم شه

ولی به نظرم یه هفته دیگم صبر کن بیرون نری بهتره بیبی بزن

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
اونو چون میخوان قطعی مشخص شه میگن  وگرنه عجله داری شاید زودترم معلوم شه ولی به نظرم یه هفته د ...

تو این ی هفته میمیرم از استرس😑باشه عزیزم ممنووونم😘