2777
2789
عنوان

کسی تو تهران هستش که ....

193 بازدید | 13 پست

ببخشید خانوم بارداری تو تهران هست که الان وقت سیسمونی خریدنش باشه؟ اگه هست چکار میکنه؟ اگه خرید کرده از کجا خریده ؟ ایا مغازه ها باز هستن؟منکه خودم از ترس کرونا نمیدونم چکار کنم متاسفانه تنهام و مادرم هم اطلاعی نداره کسی میدونه راهنمایی کنه ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترنتی سفارش بده . خبرگذاری محلتون رو تو تلگرام سرچ کن معمولا میذارن تبلیغ کسب و کارشون رو اکثرا فروش اینترنتی گذاشتن 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
سلام تو تاپیکت دیدم چله بری کردی میشه بگی پیش کی چله بری کردی 

سلام اون اقا دیگه انجام نمیدن یکی از دوستانم رو بردم پیششون اما چون سن بالا داشتن تو بستر بیماری هستن به احتمال زیاد کرونا گرفته بودن الان از حالشون اطلاعی ندارم.

اول و اخر فقط خداست فقط به خودش بگو هر چیزی که میخوای.

شرمنده ‌که نتونستم کمکت کنم.رتستی یه شماره منزل ازشون داشتم که اونم عوض شده میگه اشتباه گرفتید هر موقع تماس میگیرم.ببخشیدکه دیر جوابتون رو دادم درگیر بچه داری بودم در پناه حق