2777
2789

لطفا کسایی که دوست دارن بخونن و هزچقدر میتونن نشرش بدن تا برای خودشون نتیجه بهتری داشتهد باشه

اونایی که اعتقاد دارن میدونن که این کد ها واقعیه و  نتیجه بخشه  توی پیج ایتستای شخصی که من ازش همین کد ها رو اوردم براتون کلی آدم هست که از نتیجه خوندن این کدها خبر خوبشونو میگن

باور کنید واقعیه من میتونم ثابت کنم که این علم هست

فکر نکن خیلی تیزی....سوزن،هم تو همین فکرا بود که نخ رفت توکونش😏

بنویسین رو یه کاغذ بذارین جلوی چشمتون و هی بخونین تا ۴۸ ساعت اینده به شوهرتونم بگین بخونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگه که برای جذب پول هست

سه ایه اول سوره طلاق هست

برین معنیشو بخونین متوجه میشین 

نوشته که از جایی که فکرشو نمیکنین براتون روزی میارم

یه چیز دیگه که برای جذب پول هست سه ایه اول سوره طلاق هست برین معنیشو بخونین متوجه میشین  نوش ...

اونو باید  روزی سه بار سه ایشو خوند

لطفا توجه کنید که شما به هز چیزی اعتقاد دارین براتون اتفاق میفته شما اگه پول و عشق رو بخوایت و تصورش کنین به بهتزین حالت  همراه با خوندن کد ها نتبجه بخشه

میگه که وقتی کدها رو میخونی مثلا برای پول خوندی

بعدش خودتو توی بهترین حالت پولدار شدن تصور کن 

نگو مثلا یه کامیون جواهز خیلی زیاد من بهش دست پسدا نمیکنم بهترینا رو برای خودتون بخوابن لطفا😍

واسه جذب عشق چیکار باید کرد؟

کدها رو بخون عزیزم توی پیج اینستاگرامش و کانال تلکرامش نیذاره یه چیزی دیگه که داره چارت عاطفی و چارت فردی که الان براتوت توضیح میدم

ببینین  چارت عاطفی  میگه که دونفز  که همو میخوان به هم میرسن یا خیر

یا مثلا عشق یک طرفس وقتی چارت عاطفی برات انجام میدن تو هر مسیری و هر عشقی به هرنوعی کمکتون میکنه من نمیدونم اونا خودشون میدونن

من دیشب چارت تولد انجان دادم...چارت تولد شاما زمان مرگ زمان ازدواج تعداد فرزند و اتفاقای مهم دیگه تو زندگی بعدشن یه سری چیزا رو از زندگیت میگه که واقعا همشون دزسته و خودتون متعجب  میشین