2777
2789

سلااام👋

ترسناکترین حرفی که بچه هاتون یا هر بچه ای بهتون زده چی بوده؟؟؟🙄

من یادمه ۱۵ سالم بود بعد زنداییم دخترشو که سه سال و نیمش بود اومد گذاشت خونمون و رفت جایی کار داشت. منم با بچه تو اتاق تنها بودم مامانم حموم بود. یهو دیدم وسط بازی خیره شد به اتاق تاریک روبه رویی. همینجوری ماتش برد یهو زد زیر گریه گفت بهش بگو جلو نیاد. منم بغلش کردم رفتم تو حموم کنار مامانم وایسادیم😐😐😐😐

سکته کردم😐🤦‍♀️

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتایی ک میگه اون چیه اونجا

یا ی گوشه نگاه میکنه هی میخنده

😱

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پسرمن سه سالشه گفت مامان جن بزرگ تو اشپزخونست ب من گفته دوست دارم باهات کاری ندارم

وای مادر خیلی ترسیدم 😫😫😫

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
پسرمن سه سالشه گفت مامان جن بزرگ تو اشپزخونست ب من گفته دوست دارم باهات کاری ندارم

یا ابولفضل پس با کی کارداشت؟؟؟؟ 😥

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

بچه خودم ۶سالشه  تا پارسال تو خونه یه..... میدید که سیاه بود و روی دست و پاش راه میرفت منم دیدم شوهرم گفت حامله ای توهم زذی زایمان کزدم مامانم اومد مراقبت کنه ازم اونم دید خاهر زادمم دیده تو خونمون واسه همین خونه رو تحویل دادیم اومدیم یه جای دیگه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩