2777
2789
عنوان

منو این همه خوشبختی محاله😀

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 43 پست
همه مثل شما رعایت نمیکنن همسایه بالایی ما خودش کفش پاشنه دار میپوشه تق تق تق تق راه میره خیلی وحش ...

طبقه بالای ما دو تا بچه نوجوون داره.

ساعت ۳ صبح با صداشون بیدار میشیم.

وقتی میدون زمین زیرپامون هم ملرزه چه برسه سقفمون.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مامان خوبی 😍

و جان من است پر❤سپولیس

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
پسر من امروز انقد با علفو خاک بازی کرد ک نگو دخترمم ازاون بدتر چیه بابا این خونه های آپارتمانی ظلمه ...

واقعا درست میگی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
تازه از باغ رسیدیم خونه بچه هام امشب یازده خوابیدن تو ماشین😊منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله😄 ...

شاد باشید😍

تا نیستن کلی بازی کنن خالی بشن😀

آره😀

خیلی خوبه.هر شب کلی حرص میخوردم که تروخدا بیاین بخوابید.

خوبه امشب بیدار بمونیم😃

آپارتمانی خیلی بده دربست بگیر راحت راحت میشی  مثل من منم پارسال اذیت بودم الان دربست گرفتم دار ...

دربست یعنی چی؟

منظورتون ویلایی هست؟

تو تهران سخته😰

چه خوب خودتم باهاشون بازی کن روحیه ادم عوض میشه😁

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
آره😀 خیلی خوبه.هر شب کلی حرص میخوردم که تروخدا بیاین بخوابید. خوبه امشب بیدار بمونیم😃

خخخخ ولی وقتی برگردن بد عادت میشید😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون