2777
2789

شاید برای شما هم پیش اومده

غرق در تخیلاتتون بشین.....من توی افکارم غرق میشم توی خاطرات شیرین گذشته یا رمانی که میخونم.....

بعضی چیزارو هیچ وقت فراموش نمیکنم مثل یک فیلم زنده جلوی ذهنمه

مثل پسری که تو دانشگاه عاشقش شدم و منو نخواست

و خرگوش کوچولویی که همون روز اول گمش کردم🐇

کسی مثل من هست؟!

🐰

هوم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوست دارم از دنیای اطرافم دور شم برای یه مدت طولانی. چکار کنم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

منم 

ارزويي كه سه ساله دارم و از دعا كردن داره خستم ميشه 

چرا اخه . از خيال پردازي خستم شد

چقد منتظر بمونم 

چقد التماس كنم ! چقد دعا كنم 

منم يه جور عجيبي خستم و گمم

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

من زمانی که دوم راهنمایی بودم رمان مینوشتم ، بعد ۷ سال رفته بودم سر دفترم خوندمشون متاسفانه داستان های عاشقانه ای ک نوشته بودم دقیقا دقیقا همونا برام اتفاق افتاد و فقط نگاشون میکردم و تعجببببب میکردم میگفتم یعنی چی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)

اره من توی خاطرات گذشتم که بادوستام داشتم خیلی غرق  میشم بهترین روزای زندگیم اون روزابودن دیگه هیچ وقت نه  مثل اون روزابهم خوش گذشت نه هم دیگه اون روزابرام تکرار شدن قدر روزای خوبتونوبدونین  

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق

من قدیما که تو دنیای خودم بودم خیلی راحت تر بودم از وقتی مجازی و واتساپ اومده همه چی به هم ریخته شده 😒زندگی تلخ شده

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
منم  ارزويي كه سه ساله دارم و از دعا كردن داره خستم ميشه  چرا اخه . از خيال پردازي خستم ...

منم دیگه خسته شدم.دلم میخواد دیگه تو فکرم نباشن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون