2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

415 بازدید | 48 پست

خواهشا وقت بزارین بخونین لطف میکنین بخونید سلام دوستان من چندین سال حالم خیلی بده هرشب نقریبا با گریه میخوابم عرق میکنم گرم میشم و خیلی اذیتم اتفاقات بد میفته وخیلی چیزای دیگه با ادمای مختلف رو برو شدم اهل خرافات نبودم تا اینکه نگهبان خوابگاه داشتیم ادم عجیبی بود غیب میدید یه چیزایی میگفت درموردت کامل درست و بعد اون مسائل مختلفی پیش امد الان توی اینستا یکی رفتم پیشش میگه همزاد داری بعد میگه فلان کارارو بکن موندم چیکار کنم الانم عکس چت میزارم ببینیدم به عنوان برادرتون کمکم کنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما پیش ی ادم درست درمون برید ب هر کسی بنظرم اعتماد نکنید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نماز بخون، اعتقاد قلبی و ایمان کامل به خدا و قدرتش داشته باش. باور کن که هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست و خودتو بسپر به خدا. چهار قل هم زیاد بخون.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

سلام . بگید نمیخوام . همش دروغه.  هستن کسایی ک موکل داشته باشن و یه چیزایی و بگن ک درست باشه ولی اکثر اینا دروغ میگن و اصلا چیزی بلد نیستن .... بگیرید هم دو ماه دیگه باز میری سراغش اون وقت میگه برات دعا گرفتن باید باطل بشه .حس تون  و خوب کنید و افکار منفی و دور کنید از خودتون. من قبلا یه بار دنبال این کار رفتم زود فهمیدم ک اشتباهه. و خدا رو شکر میکنم زود فهمیدم و سراغ این چیزا نرفتم .