2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 48 پست
یعنی با دعا حل میشه اخه قبل خوندم چیزی نشد

برادر من! با اعتقاد نخوندی.  یه سوال میپرسم، اگر اینجا جواب ندادی هم مهم نیست، ولی وجداناً توی دلت، خودت ببین چه جوابی میدی. اونقدری که به اون فالگیرا اعتماد داری که کار تو رو درست میکنن، به خدا هم اعتماد داری یا نه؟! باور کن اگر اعتماد صد در صد به خدا داشته باشی همه چی حل میشه. مشکل ما از بی‌اعتمادی و شکی هست که در برآورده شدن خواسته‌هامون از جانب خدا داریم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت طلسم نیست همزاد داری گفت حتما اب ریختی رو جنی اتیشی چیزی

به اينا باشه كه اكثر ادما الان همزاد دارند و بايد مسكل شما رو داشته باشند

شما خودت بشين فكر كن چه مشكلي باعث شده كه اينطور ناراحت و افسرده بشي

ما ملت حسينيم
برادر من! با اعتقاد نخوندی.  یه سوال میپرسم، اگر اینجا جواب ندادی هم مهم نیست، ولی وجداناً توی ...

اخه میگم اگه خدا بخواد کمک کنه چرا باید ایه بخونم چرا همینطوری کمک نمیکنه 

اسم خودم و مادرم و عکسمم خواست میتونم اعتماد کنم بهش

میگم ک من ی نفرو تو قم میشناسم میتونه کمکتون کنه 

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن😊
اخه میگم اگه خدا بخواد کمک کنه چرا باید ایه بخونم چرا همینطوری کمک نمیکنه 

خب تو باید ازش بخوای که کمکت کنه. خدا توی قرآنش گته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را. خوندن دعا و قرآن هم یکی از راه‌های درخواست از خداست. سوره ناس و فقل که جزو چهارقل هستن، اگر معنیشو بخونی همش در مورد پناه بردن به خداست. خدا به تو اختیار داده، تو میتونی انتخاب کنی که از خدا خواسته‌تو بخوای، یا از بنده خدا. پس حواستو جمع کن و راه درستو انتخاب کن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
مطمئنین اخه چندین سال دارم زجر میکشم همش بخودم میگم بهش اعتماد کن و خلاص شو

بله من مطمعنم کسی از قران خواندن ضرر نمیکنه این حرف هایی که گفتم بر اساس تحقیق وخواندن کتابی به اسم فواید ایت الکرسی  وهمچنین شب پیش یکی هم مشکل شما را تایپیک کرده بود وبا همین روش خوب شده بود برادر من من نمیخوام قضاوت کنم چون نه شما را میبینم نه می شناسم ولی با این سوالی که کردی فکر میکنم ایمانت به اندازه درک حرف های من قوی نیست فقط میتونم بگم امتحانش ضرر نداره از امروز تا پایان ماه رمضان انجام بده ببین جواب میده یا نه 

گفت طلسم نیست همزاد داری گفت حتما اب ریختی رو جنی اتیشی چیزی

شاید راست گفته مامانم از وقتی یادم میاد همیشه میگفت موقع ریختن چیز داغ روزمین یا پرت کرردن چیزی اول بسم الله بگو تا هر چیزی هست به حرمت اسم خدا کنار بره

سلام ببینید من نه میخوام فاز نصیحت بردارم نه هیچ چیز دیگه ولی تجربه ای که تبدیل به یقین شده تو وجودم این هستش که پیس هر دعانویسو فالگیرو این چیزایی که بری هر کدوم یه مشکلی بهت میبندن اصن اونا کارشون همینه خب ولی تو به این فکر کن که هیچ برگی بدون اجازه ی خدا از درخت نمیافته و اصلا به حرفای اونا گوش نکن و پیششونم نرو که مغزت درگیر بشه چون خیلی اثر بدی تو وجودت میذاره یه آیه هست به نام اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیما من ترید معنیش اینه که من تو دژ و حصار خدا هستم و وقتی هم که تو دژ خدا باشی هیچ بدی سمتت نمیاد این آیه رو زیاد بخون و بنویس تو کاغذ بذار تو اتاقت آیت الکرسی هم بذار رو تختت سعی کن همش با وضو باشی مخصوصا واسه خواب نماز اول وقت رو هم فراموش نکن که خیلی آرامش میده اگرهم تونستی حتی شده هفته ای یکبار نماز شب بخون ان شاالله که مشکلتون به زودی زودی حل بشه

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

من هم فکر میکنم میخواد گوش ببره اخه تا جاییکه شنیدم  ادمای خبره تو این کار شرط پول نمیکنند

دردی که انسان را به سکوت وا میدارد. بسیار سنگین تر از دردی است که او را به فریاد وا میدارد. و انسانها فقط:  به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم!