2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده و جدا میخوابه

8880 بازدید | 39 پست

شوهرم یک هفته است قهر کرده و جدا میخوابه تا از چیزی ناراحت میشه اینکار رو میکنه هربار من پا پیش گذاشتم و تموم میشد اینبار گفتم جلو نرم ولی انگار نه انگار خیلی ناراحتم چه کنم ؟

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤

وای مامانم اینا النگوهاش نشکنه چه لوسه    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار که اشتی هستین باهاش حرف بزن

بگو که این کار رو رابطتون تاثیر بدی داره و چقد ناراحتین ازش، ازش بخواین مسائلو با حرف حل کنه جای این که مثل بچه ها خودشو دور کنه فقط

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

قوانین_دعوا ۱. حق نداریم به خانواده‌های هم توهین كنیم. ۲. حق نداریم مسائل و مشكلات كهنه را مطرح كنیم. در حین دعوا فقط راجع به همان موضوع بحث می‌كنیم. ۳. شام و ناهار نپختن و نخوردن نداریم. همه اعضا باید مثل قبل برای غذا خوردن حاضر باشند. ۴. سلام و خداحافظی در هر صورت لازم است. ۵. هیچ‌كسی حق ندارد جای خودش را عوض كند. ۶. هر كسی برای آشتی پیشقدم شود، نفر دیگر باید برایش كادو بخرد. ۷. حق نداریم اشتباه طرف مقابل را تعمیم دهیم؛ مثلا عبارت تو همیشه. . . ممنوع است چون این كار دعوا را به اوج می‌رساند. ۸. باید به هم فرصت دهیم كه هر فردی راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا پنج دقیقه صحبت كند و طرف دیگر هم پنج دقیقه فرصت پاسخگویی دارد. در صحبت همدیگر نمی‌پریم.  

اینو بزرگ و خوش خط بنویس بزن تو اتاق خوابتون 

خدایا شکرت 

ممنونم بهار خزانم حتما اینکارو میکنم ولی اینجوری بازهم من منت کشی کردم واقعا خسته شدم 

بازم برو. زندگی مشترک نباید توش غرور و لجبازی باشه. نزار سردی به وجود بیاد. تو نری خیلی ها منتظر جای خالی ان اونا میرن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
بازم برو. زندگی مشترک نباید توش غرور و لجبازی باشه. نزار سردی به وجود بیاد. تو نری خیلی ها منتظر جای ...

آخه مگه من احساس ندارم اون نباید فکر کنه که چقدر داره منو اذیت میکنه 

آخه مگه من احساس ندارم اون نباید فکر کنه که چقدر داره منو اذیت میکنه 

این چیزارو زمانی که خسته نیس حالش خوبه با نطق خوش بهش بگو بگو ازش چیا میخوای. کم کم درست میشه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

دوستام همه میگن ما قهر میکنیم شوهرمون میاد به زور آشتی میکنه من یک کلمه نمیتونم راجع به چیزی حرف بزنم چون فورا قهر میکنه