2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شده ای بابا

410 بازدید | 38 پست

چرا دیجی کالا اینجوری شده میخوام سفارش بدم زمان تحویلو از ۱۰اردیبهشت ب بعد زده چرا اخه ؟؟؟

مگ ۲-۳روزه تحویل نمیدادن ؟؟

چیکارکنم ب نظرتون 🙁🙁🙁

من میزدم اصن زمان تحویل نداش  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا چ بد شانسم من اولین باره خواستم سفارش بدم اونم اینجوری  حالا ب نظرت بزنم همون ۱۰روز دی ...

ببین ما قبلا سفارشامون سه چهارروزه میرسید

ولی از آخر اسفند اینجوری شده

ممکنه الان اگه سفارش ندی،ظرفیت پر شده

حتی واست بازه ی زمانی نیاد

بخاطر کرونا اینجوری شده

پس سریعتر ثبت کن

چیکار کنیم حالا  کی درست میشه ب نظرت 😖😖

دیگ تا وقتی کرونا هس اینجوریه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
ببین ما قبلا سفارشامون سه چهارروزه میرسید ولی از آخر اسفند اینجوری شده ممکنه الان اگه سفارش ندی،ظر ...

خب ینی ثبت کنم همون تاریخی ک نوشته میاد اخه هر بار ی چی میزنه ی بار میزنه ۷اردیبهشت ی بار میزنه ۱۰هر بار ی چیزی 

دیگ تا وقتی کرونا هس اینجوریه

بیرون ک نمیشه رفت خرید دیجی کالام ک اینجوری 

پس چ خاکی بریزم سرم ای بابا 

کرم ابرسانم تموم شده مام ندارم دوفازم تموم سده کلی وسیله میخوام 😩😩😩😩

بیرون ک نمیشه رفت خرید دیجی کالام ک اینجوری  پس چ خاکی بریزم سرم ای بابا  کرم ابرسانم تم ...

اخ اخ منم همه چیم ته کشیده چ وضعیه هاا