2777
2789

من یزدم چندماه پیش بیمارستان مادر انجام دادم با بیمه تامین اجتماعی شد دو ونهصد و خورده ایی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یزدم چندماه پیش بیمارستان مادر انجام دادم با بیمه تامین اجتماعی شد دو ونهصد و خورده ایی

یزد ک میگن هزینه لاپراش کمه 

یکی اینجا عمل کرده بود دو سال پیش ۳ تومن داده بود 

فقط هم تو خصوصی عمل میکنن امسال لابد ۵ تومن میشه

این همه پول از کجا بیاریم 😔 بیچاره شوهرم

یا خدا  راستی بعد عمل زود حامله شدین یا نه

مجرد بودم

اورژانسی عمل شدم 

بعد  از عروسیم اولین ماهی که تصمیم به اقدام گرفتیم باردار شدم با دوبار نزدیکی

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
مجرد بودم اورژانسی عمل شدم  بعد  از عروسیم الوین ماهی که تصمیم به اقدام گرفتیم باردار شد ...

وای چ خوب خدا برات نگش داره 

من ۴ ساله هنوز حامله نشدم مشکلی تو سونوهام نبود این بار ک رفتم گفتن درموئیده باید عمل کنی ۳ سانته .

وای چ خوب خدا برات نگش داره  من ۴ ساله هنوز حامله نشدم مشکلی تو سونوهام نبود این بار ک رفتم گف ...

من هموراژیک بود خونریزی داخلی داشتم ورم کرده بود شکمم تهوع داشتم درد شدید

شاید مشکل از شوهرته 

آزمایش داده؟

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
من هموراژیک بود خونریزی داخلی داشتم ورم کرده بود شکمم تهوع داشتم درد شدید شاید مشکل از شوهرته  ...

نه اون مشکلی نداره 

مشکل از منه آزمایشام سالم بود سونو هم سالم بود دو ماه بعد ک باز سونو دادم تشخیص کیست دادن 

خودمم شلی دریچه قلبی دارم نمیدونم بیهوش میکنن بی حس میکنن میترسم خیییلی 

حالا هزینشم از یه طرف 

یعنی تو یه وضعیتیم ک خدا میدونه .

هزينه لاپراسكوپى تو مراكز دولتى زير يه ميليون ولى ازادش تو تهران تا بيست و خورده اى ميليون هم هست ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

تو شهر ما متاسفانه فقط تو خصوصی عمل لاپرا رو انجام میدن