2777
2789
عنوان

چرا من وزن نمیگیرم؟؟؟😶 نگران بچمم

492 بازدید | 14 پست

قبل حاملگی ۶۰ بودم الان که نزدیک ۱۸ هستم ۶۰ و نیمم  رفتم پایگاه بهداشت گفت ۲. ۳ کیلو کم داری . چرا وزن نمیگیری ؟؟؟  گفتم نمیدونم والا . شاید چون کم میخورم یا زیاد غصه میخورم . گفت مولتی ویتامین بخور اشتها بگیری بخوری. 

کسی بوده اینطور بوده باشه؟؟؟؟؟

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

من رفتم گفت کمتر بخور.۶۶ و ۵۰۰ بودم.

۱۹ سالمه.

خدا به دادم برسه بعدن

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من برعکس تو اضافه وزن داشتم بهداشت گفت مولتی ویتامین نخور

استرس از خودت دور کن

نمیگم در حد مرگ بخور چاق شی چیزای مقوی مثل مغزیجات،گوشت قرمز،حبوبات حتما بخور

شب میخای بخابی یک لیوان شیر ولرم با دوتا خرما

مصرف میوه وسبزیجات تازه وطبیعی تو بارداری عالیه به زیبایی نی نی کمک میکنه

زمان بندی تغذیه داشته باش

مثلا الان یه سیب خوردی تایم بذار یک ساعت دیگه ده تا دونه بادام خام بخور 

خلاصه تقویت کن حسابی

انشالله بسلامتی فارق شی عزیزم صحیح وسالم نی نی بدنیا بیاد

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
حالا من برعکس تو اضافه وزن داشتم بهداشت گفت مولتی ویتامین نخور استرس از خودت دور کن نمیگم در حد مر ...

من گوشت قرنز نمیتونم بخورم . نمیتونما یه بار خواستم امتحان کنم بابا اوردم به شدت نفرت پیدا کردم تخم مرع و حبوباب و مرغ میخوزم به جاش

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
من گوشت قرنز نمیتونم بخورم . نمیتونما یه بار خواستم امتحان کنم بابا اوردم به شدت نفرت پیدا کردم تخم ...

گوشت قرمز اگه نمیتونی بخوری یه کاری کن 

بریز تو شیشه دردار،عرق گوشت بگیر با یکم ابلیمو نمک خیلی خوشمزه میشه 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

عزيزم تا هفته بيست من جمعا سه كيلو اظافه كرده بودم خودمم شديد لاغر بودم نگران نباش

بري دكتر بهتره من كلا بهداشت نرفتم دكتر ماهانه بر اساس سيستم بدنت قرص و ويتامين تجويز ميكنه خوبه برات 

من تازه تازه داره وزنم افزابش پيدا ميكنه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم