سلام لطفا قضاوت نکنید.چهارساله عروسی کردم ۳۱سالمه چهارسال اقدامم خودم تنبلی دارم شوهرمم مورفولوژی کمه خیلی دکتر رفتم .طب سنتی ام رفتم فایده نداره .دکترم اخرسر بهم گفت ای وی اف کن .ولی از نظر مالی نمیتونم .یه جاری دارم که دوسال بعد من عروسی کرد امروز بچه اش به دنیا اومد .خواهرشوهرام گذاشتع بودن استوری عکسشو یه پسر تپل زیبا .از حسادت گریه نکردم غبطه خوردم .به خدا گفتم اون که تازه بیست سالشه چی میشدبه من میدادی یا حداقل منم بچه داشتم .ازساعت سه گریه کردم خوابم برده بود شوهرم بیدارم کرد.بچه ها پس انصاف نداره خدا عدالت نداره خدا .چرا التماسش میکنم اصلا جوابمو نمیده .شوهرم خیلی غصه میخوره موهاش سفید شده .خودمم هرروز هرشب گریه .هیچ تفریحی کلاسی دل ندارم برم یعنی ذوق ندارم با چیزیم سرگرم نمیشم .اصلا مراسم نمیرم حتی عاشورا پارسال بیرون نرفتم تولد عروسی چون همه بامن زدواج کردن بچه دارن بجز من .حرفای بقیه آتیشم میزنه .جاریم خیلی خیلی با مامانش شماتت میکنن .
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
مث یه مرده متحرکم .خواهرشوهرام میدونن مشکلمون رو ولی هزار بار تو استوری قربون صدقه رفته بودن .دلم خیلی شکسته .خیلی
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم نی نی ندارم یکسال وخوردی اقدامم تنبلی تخمدان.. شوهرمم هنوز ازمایش نداده... جایی نمیرم یا اگه برم ...
😔😔😔😔
منم ندارم ۳ سالم هس اقدامم ولی نا امید نشدیم حتما خدا بهم بچه میده
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر